خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور نیروهای امنیتی نیجریه برای نجات دانشجویان ربوده شده

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 29 بهمن 1399 - 15:58
سخنگوی ریاست جمهوری نیجریه امروز (چهارشنبه) اعلام کرد، نیروهای امنیتی و ارتش این کشور برای نجات دانشجویان و کارمندان یک مدرسه که توسط راهزن‌ها در مرکز این کشور ربوده شدند، وارد عمل شده‌اند.
حمله،جمهوري،نيجريه،كارمندان،مسلح

سخنگوی ریاست جمهوری نیجریه امروز (چهارشنبه) اعلام کرد، نیروهای امنیتی و ارتش این کشور برای نجات دانشجویان و کارمندان یک مدرسه که توسط راهزن‌ها در مرکز این کشور ربوده شدند، وارد عمل شده‌اند.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، محمدو بوهاری، رئیس جمهوری نیجریه به نیروهای امنیتی و ارتش این کشور دستور داده تا برای نجات این گروگان‌ها وارد عمل شوند.
اوایل امروز، گروهی از مردان مسلح ملبس به یونیفورم‌های نظامی به یک کالج در شهر کاگارا حمله کرده و دانشجویان و کارمندان را ربوده و به مکانی نامعلوم بردند.
هنوز معلوم نیست که چه تعدادی از دانشجویان و کارمندان گروگان گرفته شده‌اند.
همچنین دست کم یک دانشجو در جریان حمله این مردان مسلح کشته شده و تعدادی دیگر هم زخمی شده‌اند.
سخنگوی ریاست جمهوری نیجریه در توئیتی نوشت: بوهاری این حمله را محکوم کرده است، بر اساس این گزارش‌ها، رئیس جمهوری به نیروهای مسلح و پلیس دستور داده تا هر چه سریعتر این افراد را آزاد و آنها را برگردانند.
گفته می‌شود در زمان وقوع حمله، ۱۰۰۰ نفر در این کالج بودند.
انتهای پیام