خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

همایش بین‌المللی «پیامدهای فرهنگی و اجتماعی کرونا» برگزار می‌شود

مهر | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 29 بهمن 1399 - 13:01
همایش بین‌المللی «پیامدهای فرهنگی و اجتماعی کرونا بر حوزه‌های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع فرهنگی خلاق و هنرهای سنتی» امروز و فردا برگزار می‌شود.
فرهنگي،همايش،دانشگاه،كرونا،مؤسسه،گردشگري،ميراث،علمي،اجتماعي، ...

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، علیرضا حسن‌زاده، دبیر علمی همایش بین‌المللی «پیامدهای فرهنگی و اجتماعی کرونا بر حوزه‌های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع فرهنگی خلاق و هنرهای سنتی» گفت: این همایش با همراهی و همکاری مراکز دانشگاهی و پژوهشگاهی داخلی و خارجی چون دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه مازندران، دانشگاه گیلان، مؤسسه فرهنگی اکو، دانشگاه سلجوق، مؤسسه یونس امره، موزه ملی ایران، کمیسیون ملی موزه‌های ایران (ایکوم) و غیره به صورت مجازی برگزار می‌شود.
دبیر علمی همایش بین‌المللی «پیامدهای فرهنگی و اجتماعی کرونا» با تأکید بر اینکه همه‌گیری کرونا تأثیری بسیار وسیع بر همه ابعاد زندگی انسان‌ها در جهان داشته و حوزه‌های مهمی چون گردشگری، میراث فرهنگی، هنرهای سنتی، صنایع فرهنگی خلاق، انتشارات و غیره نیز دستخوش بحران و تغییرات فراوانی در این دوره شده است، افزود: با توجه به اهمیت حیاتی هم‌اندیشی در زمینه این همه‌گیری و تأثیرات غیرقابل کتمان آن، برگزاری همایشی که به شکلی تخصصی به بحث درباره تأثیرات یاد شده بپردازد، ضروری است.
حسن زاده به برگزاری بیش از شصت نشست علمی با حضور قریب به ۲۰۰ محقق و پژوهشگر از داخل و خارج از کشور از زمان اعلان فراخوان این همایش اشاره کرد و گفت: در روز همایش در تاریخ ۲۹ و ۳۰ بهمن تعداد ۲۰ نشست علمی به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
در مراسم افتتاحیه این همایش، رؤسای دو پژوهشگاه «میراث فرهنگی و گردشگری» و «فرهنگ، هنر و ارتباطات»، همچنین رئیس مؤسسه فرهنگی اکو، رئیس دانشگاه شهید بهشتی، رئیس مؤسسه فرهنگی یونس امره، معاون امور فرهنگی و اجتماعی سارمان برنامه و بودجه و عضو ستاد ملی مقابله با کرونا و سیدمحمدبهشتی سخنرانی خواهند کرد.
افتتاحیه همایش بین‌المللی «پیامدهای فرهنگی و اجتماعی کرونا بر حوزه‌های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع فرهنگی خلاق و هنرهای سنتی» اینجا برگزار می‌شود.
برنامه افتتاحیه و نشست‌های همایش از اینجا قابل دریافت است.