خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قیام امام حسین (ع) جامعه اسلامی را از انحراف نجات داد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 29 بهمن 1399 - 13:00
زاهدان - نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: امام حسین (ع) با قیام خود از جامعه اسلامی را از انحراف و فساد نجات داد.
حكومت،حسين،امام،يزيد،قيام،اهل،سنت،سلامي

به گزارش خبرنگار مهر، مولوی نظیر احمد سلامی پیش از ظهر امروز در هفتمین همایش «قیام امام حسین (ع) از دیدگاه اهل سنت» که در سالن اجتماعات نهاد رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان برگزار شد، اظهار داشت: امام حسین (ع) برای جلوگیری از خروج حکومت اسلامی از مسیر اصلی و انحرافاتی که در حکومت به وجود آمده بود، قیام کرد.
این عالم اهل سنت افزود: اگر این قیام نبود انحرافات و فسادهایی که در حکومت ایجاد شده بود مشروعیت پیدا می‌کرد.
وی تصریح کرد: در حقیقت تفاوت عمده‌ای بین حکومت‌های قبل از یزید و حکومت یزید بوجود آمده بود و خدا پرستی جای خود را به مادیات و فضایلی داده بود که از کرامت انسان به دور بود.
مولوی سلامی بیان کرد: توجه به نیازهای مردم، خداجویی، عدالت و حفظ بیت المال در حکومت یزید کنار گذاشته شده بود و خودکامگی، تبعیض و ارزش‌های بد اخلاقی در این حکومت موج می‌زد.
وی با اشاره به اینکه از جمله فضائل اخلاقی امام حسین (ع)، روح پاک و معنویت آن حضرت بود، گفت: ایشان لحظه‌ای از یاد خدا غافل نمی‌شد و بخش اعظم اوقاتش را به عبادت پروردگار و ذکر دعا و قرائت قرآن می‌گذراند.
نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: با گذشت ۱۴۰۰ سال هنوز هم پیام امام حسین (ع) جهانی و آرمان‌هایش زنده است و همگان به عنوان الگو از مکتب امام حسین (ع) بهره برداری می‌کنند.