خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 23 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاکید بر رفع مشکلات حوزه راه و آبرسانی در تفرش، آشتیان و فراهان

مهر | استان‌ها | جمعه، 09 فروردین 1398 - 14:11
اراک- نماینده تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس گفت: رفع مشکلات حوزه راه و آبرسانی شهرستان‌های تفرش، آشتیان و فراهان ضروری است و انتظارمی رود دستگاه‌های مربوطه در این زمینه پیگیری داشته باشند.
فراهان،آشتيان،تفرش،تأمين،حوزه،آب،وزارت،شهرستان

محمد حسینی در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به مشکلات موجود و اولویت نیازهای شهرستان‌های تفرش، آشتیان و فراهان، اظهار داشت: در حال حاضر در سه شهرستان تفرش، آشتیان و فراهان، روستاهایی با مشکل تأمین آب شرب مواجه هستند و تأمین آب این روستاییان از طریق توزیع آب معدنی و یا با استفاده از تانکر انجام می‌پذیرد.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی افزود: در این رابطه انتظار می‌رود وزارت نیرو اقدامات کارسازی را به منظور تکمیل طرح‌های آبرسانی این منطقه به انجام برساند، چراکه تعداد روستاهای درگیر با مشکل تأمین آب در شهرستان‌های تفرش، آشتیان و فراهان کم نیست.
وی بیان کرد: همچنین در سه شهرستان مذکور کمبودهایی در حوزه ارتباطی و راهسازی و پروژه‌های نیمه تمام محورهای مواصلاتی وجود دارد که پیگیر آن هستیم تا وزارت راه و شهرسازی در این زمینه اقدام کند و مشکلات مرتبط با این حوزه در شهرستان‌های تفرش، آشتیان و فراهان رفع شود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: شهرستان‌های تفرش، آشتیان و فراهان به واسطه قدمت تمدنی از فرهنگ دیرینه برخوردار هستند، اما متأسفانه زیرساخت‌های فرهنگی در این سه شهرستان بسیار کم است و عزم جدی وزارت ارشاد را در راستای ساماندهی و رفع کمبودهای زیرساختی حوزه فرهنگ می‌طلبد.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در حوزه بهداشت و درمان نیز مراکز درمانی این شهرستان‌ها با مشکل تأمین پزشکان متخصص روبرو هستند و بایستی وزارت بهداشت در این رابطه اقدامی را صورت دهد تا رضایتمندی مردم در بخش بهداشت و درمان ارتقا یابد.