خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هتل رباتیک از مهمانان با علائم کووید ۱۹ پذیرایی می کند

مهر | دانش و فناوری | سه شنبه، 28 بهمن 1399 - 14:30
یک هتل در پایتخت آفریقای جنوبی از ۳ ربات برای سرویس رسانی به مهمانانی با علائم کووید ۱۹ استفاده می کند.
هتل،سرويس،رساني،رباتيك،علائم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسکای نیوز، هتلی در ژوهانسبورگ از خدمتکارهای رباتیک استفاده می‌کند.
این هتل قصد دارد از ربات‌ها برای سرویس رسانی به مشتریانی با علائم کووید ۱۹ استفاده کند.
لکسی، میکا و آریل ربات‌هایی هستند که در هتل اسکای واقع در پایتخت آفریقای جنوبی به کار گرفته شده‌اند.
آنها سرویس اتاق‌ها را حمل می‌کنند، اطلاعات سفر را در اختیار مسافران قرار می‌دهند و می‌توانند تا ۳۰۰ کیلوگرم بار را از لابی هتل به اتاق‌ها به دنبال خود بکشند.
اگر افرادی با علائم ابتلاء به کووید ۱۹ در هتل اقامت کنند، به منظور احتیاط ربات‌ها به جای پیش خدمت‌های انسانی، برای سرویس رسانی به آنها استفاده می‌شوند.
در غیر این صورت مهمانان هتل می‌توانند سرویس رسانی با ربات را خود انتخاب کنند.
این درحالی است که چند هتل با کارمندان رباتیک در توکیو وجود دارند و از آنها برای سرویس رسانی به بیمارانی با علائم ملایم کووید ۱۹ استفاده می‌شود.
اما این نخستین هتل آفریقا با سرویس رسانی رباتیک است.
به گفته شرکت CTRL رباتیک (تهیه کننده ربات‌ها)، این ربات ها حتی می‌توانند حالات صورت مهمانان هتل را برای بررسی میزان رضایت آنها اسکن کنند!