خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عامل اصلی شهادت رئیس پلیس آگاهی اسلام آبادغرب در ترکیه دستگیر شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 28 بهمن 1399 - 11:51
کرمانشاه- فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: عامل اصلی شهادت رئیس پلیس آگاهی اسلام آبادغرب در ترکیه دستگیر شد.
شهادت،پليس،مرادي،حاجي،شناسايي،دنيزلي،جاويدان،كارآگاهان،كرمانشاه

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار علی اکبر جاویدان اظهار کرد: شهید حاجی مرادی شامگاه یک شنبه پنجم خرداد سال گذشته که مصادف با شب قدر و شهادت حضرت علی (ع) حین گشت زنی با اشرار مسلح درگیر و به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
وی ادامه داد: به دنبال این حادثه تحقیقات گسترده و همه جانبه ای برای شناسایی عاملان شهادت سرگرد حاجی مرادی آغاز و کارآگاهان پلیس آگاهی استان کرمانشاه طی چند مرحله موفق به دستگیری چهار نفر از این افراد شدند.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در حالی که تحقیقات و اقدامات اطلاعاتی برای شناسایی عامل اصلی شهادت رئیس پلیس آگاهی اسلام آبادغرب ادامه داشت، کارآگاهان با ردیابی‌های تخصصی متوجه شدند این شخص به صورت غیرقانونی از کشور خارج و در شهر دنیزلی ترکیه زندگی مخفیانه‌ای را آغاز کرده است.
جاویدان افزود: پس از حصول اطمینان از حضور عامل اصلی شهادت شهید حاجی مرادی در دنیزلی، هماهنگی‌های لازم با پلیس اینترپل به عمل آمد و مأموران پلیس ترکیه پس از شناسایی مخفیگاه وی، در اقدامی غافلگیرانه او را دستگیر کردند.
وی با بیان اینکه مقدمات انتقال وی به کشور در حال انجام است، گفت: مجرمان و قاتلان از نگاه تیز بین پلیس در امان نبوده و دیر یا زود تسلیم قانون شده و به سزای عملشان خواهند رسید.