خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجمع انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران اول اسفند برگزار می شود

ایسنا | سیاسی | سه شنبه، 28 بهمن 1399 - 10:58
بیست و هشتمین مجمع انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران به صورت عمدتا مجازی و با حضور تعداد محدودی از اعضای شورای مرکزی انجمن با رعایت موازین و پروتکل های بهداشتی در کانون توحید برگزار می شود.
پزشكي،مجمع،جامعه،مسائل،كشور،پانل،عبداللهي،انجمن،برگزار،سياسي،روز

بیست و هشتمین مجمع انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران به صورت عمدتا مجازی و با حضور تعداد محدودی از اعضای شورای مرکزی انجمن با رعایت موازین و پروتکل های بهداشتی در کانون توحید برگزار می شود.
به گزارش ایسنا، عبداللهی دبیر مجمع این تشکل اظهار کرد: جلسه مجمع صبح روز جمعه اول اسفند از ساعت ۱۰ و با ارائه گزارش آقای دکتر محمدرضا ظفرقندی دبیرکل انجمن آغاز خواهد شد.
اولین سخنران مدعو درباره مسائل کشور در گذشته و حال صحبت خواهد کرد و سخنران دیگر به صورت اختصاصی در مورد مسائل یک ساله جامعه پزشکی و همچنین اتفاقات پیش روی کشور سخنرانی می کنند.
عبداللهی افزود: در ادامه پانل سیاسی خواهد بود که عصر و شب روز جمعه اول اسفند از ساعت ۱۸ لغایت ۲۰ با حضور سه تن از تحلیل گران و کارشناسان سیاسی و اجتماعی کشور در مورد انتخابات ریاست جمهوری و ابعاد مختلف آن در داخل و خارج به ایراد سخن و تحلیل خواهند پرداخت و در پایان به سوالات اعضای حاضر پانل پاسخ داده می شود.
وی بیان کرد: برنامه پانل صنفی قبل از افتتاحیه و مجمع در روز پنج شنبه ۳۰ بهمن از ساعت ۱۸ تا ۲۰:۳۰ برگزار می گردد که در مورد مسایل و مشکلات جامعه پزشکی در دوره بیماری کووید ۱۹ ، واکسیناسیون، تعرفه های پزشکی و مالیات پزشکان، نسخ الکترونیک و مسائل بیمه ای با حضور مسولان نظام پزشکی و بیمه تامین اجتماعی و وزارت بهداشت برگزار می گردد.
عبداللهی گفت: به خاطر شرایط کنونی و برگزاری مجمع امسال به صورت مجازی ، برنامه افتتاحیه و مجمع روز صبح جمعه است، ولی پانل های سیاسی و صنفی جدا برگزار می شود.
دبیر تشکیلات انجمن اسلامی جامعه پزشکی در پایان افزود: قطعنامه مفصل این تشکل هفته آینده درباره مسائل جاری کشور در زمینه های مختلف سیاسی و اجتماعی و مسائل یکسال گذشته و پیش روی جامعه پزشکی کشور صادر خواهد شد.
عبداللهی افزود: این مجمع به پاسداشت یاد و نام همه شهدای وطن و به خصوص شهدای مدافع سلامت و زحمات و خدمات بی شائبه و ایثارگرانه و جانفشانی های جامعه پزشکی خواهد پرداخت.
انتهای پیام