خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبات منطقه با ثبات عراق و سوریه مرتبط است

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 27 بهمن 1399 - 15:42
رئیس جمهوری عراق در جریان دیدار با سفیر سوریه در بغداد اعلام کرد که ثبات منطقه مرتبط به ثبات عراق و سوریه است.
عراق،ثبات،منطقه،سوريه،جمهور،ديدار

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از السومریه، برهم صالح رئیس جمهور عراق با سطام جدعان الدندح سفیر سوریه در عراق دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار برهم صالح رئیس جمهور عراق تاکید کرد: ثبات منطقه مرتبط به ثبات عراق و سوریه است.
رئیس جمهور عراق و سفیر سوریه در بغداد در این دیدار که در کاخ ریاست جمهوری در پایتخت عراق برگزار شد، روابط مشترک میان دو کشور و دو ملت برادر که پیوندهای تاریخی و اجتماعی محکمی میان آنها وجود دارد را مورد رایزنی قرار دادند.
در این دیدار بر اهمیت توسعه روابط میان دو کشور تاکید شد و این توسعه روابط به نفع امنیت و ثبات و منافع دو کشور قلمداد شد.
رئیس جمهور عراق بیان کرد: جامعه جهانی و کشورهای منطقه، مسئولیت بزرگی در قبال رفع بحرانها و تنش ها در خاورمیانه برعهده دارند.
صالح بر ضرورت افزایش تلاشها و ایجاد گفتگوهای مشترک برای تثبیت پایه های ستون ثبات منطقه ای تاکید کرد و افزود: ثبات منطقه به ثبات عراق و سوریه و حمایت از همکاری و همسویی میان کشورهای منطقه، مرتبط است.