تیم ملی بسکتبال اردویی در پیش ندارد
تیم ملی بسکتبال که گفته شده از روز سه شنبه دور جدید تمریناتش را آغاز می کند تا زمان برنامه نهایی برای برگزاری پنجره سوم انتخابی کاپ آسیا اردویی در پیش ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، بعد از لغو یکباره تمرینات اردونشینان تیم ملی بسکتبال، این طور عنوان شد که ملی پوشان به حالت آماده باش قرار میگیرند تا دور جدید تمرینات این تیم از روز سه شنبه آغاز شود.
این موضوع توسط سایت فدراسیون بسکتبال هم اطلاع رسانی شد.
این در حالی است که عدم تصمیم گیری قطعی کنفدراسیون بسکتبال در مورد زمان و محل برگزاری جدید دیدارهای پنجره سوم انتخابی کاپ آسیا منتفی شدن برنامه مورد نظر برای آغاز دوباره اردو را موجب شده است.
در واقع تیم ملی بسکتبال تا زمان برنامه مصوب فیبا آسیا برای پنجره تعلیقی انتخابی کاپ آسیا هیچ اردویی ندارد.
قطر به دلیل شیوع ویروس جهش یافته در این کشور که منجر به تعلیق ۶۰ روز فعالیتهای ورزشی شده از میزبانی پنجره سوم انتخابی کاپ آسیا انصراف داده است.
قرار بود تیم ملی بسکتبال کشورمان در چارچوب این پنجره از رقابتها طی روزهای اول و سوم اسفندماه به مصاف عربستان و قطر برود.