سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لزوم استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای تبلیغ

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 27 بهمن 1399 - 11:53
زنجان-مدیرکل اوقاف و امور استان زنجان تاکید کرد: در جامعه امروز باید ابزار مناسب و لازم را برای تبلیغ پیدا کنیم و مهمترین آن فضای مجازی است.
تبليغ،سنتي،مسجد،سبك،دين،حفظ

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام مختار کرمی در جلسه هم اندیشی امامان جماعت زنجان با تاکید بر اینکه باید اصول تبلیغ سنتی را حفظ کنیم باید در سبک تبلیغ دین تغییراتی ایجاد کنیم، گفت: در جامعه امروز باید ابزار مناسب و لازم را برای تبلیغ پیدا کنیم و مهمترین آن فضای مجازی است.
وی افزود: کارکرد سنتی مسجد و منبر را نباید نادیده بگیریم و از بین ببریم و با حفظ این کارکرد سنتی خلاقیت و برنامه ریزی نیز داشته باشیم و همچنین از تریبون های مختلف نیز استفاده کنیم.
کرمی با بیان اینکه مسجد و منبر باید محور باشد، ادامه داد: مسجد دارای ظرفیت های زیادی است ولی استفاده از آن بستگی به هنرمندی شما مبلغین دارد که چقدر خلاق باشید و چه روش تبلیغی داشته باشید و تبلیغ به روز انجام دهید و مسائل را بومی سازی کنید و نباید اجازه دهیم این ظرفیت عظیم را از دست ما بگیرند.
مدیرکل اوقاف و امور استان زنجان گفت: در سبک تبلیغ دین باید تغییر ایجاد کنیم و ضمن حفظ اصول سبک سنتی تبلیغ دین ابزار لازم و مناسب را برای تبلیغ به ویژه در فضای مجازی پیدا کنیم ، یکی از موارد بسیار مهم این است که خودمان را دائم در معرض نسیم توصیه های مقام معظم رهبری قرار دهیم.