خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزیدگان هفتمین سوگواره ملی علمدار کربلا معرفی شدند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 27 بهمن 1399 - 11:52
ایلام-هیئت داوران هفتمین سوگواره ملی علمدار کربلا به میزبانی استان ایلام، ۶ نفر برگزیده این سوگواره را معرفی کردند.
سوگواره،ايلام،استان،علمدار،كربلا،برگزار،ملي،عاشورايي،محوريت، ...

به گزارش خبرگزاری مهر، هفتمین سوگوار ملی علمدار کربلا صبح امروز با معرفی و تجلیل از برگزیدگان در حسینیه حضرت زینب (س) دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام به کار خود پایان داد.
بر اساس رای هیئت داوران این سوگواره که با محوریت آواها و نواهای عاشورایی برگزار شده است، ۶ اثر به عنوان برگزیده انتخاب شدند که با اهدای لوح تقدیر، تندیس سوگواره و جایزه نقدی با حضور مسئولان فرهنگی و اجرایی، مدیران و اعضای کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد و شورای سیاستگذاری ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان ایلام مورد تقدیر قرار گرفتند.
بر این اساس امین گجری، جلال زارع، حجت الله کرم الهی، رضا سهرابی، علی رشیدی و علی اکبر صالحی از استان‌های کرمانشاه، فارس، لرستان و ایلام با رای هیئت داوران به عنوان برگزیده و شایسته تقدیر هفتمین سوگواره ملی علمدار کربلا معرفی شدند.
هفتمین سوگواره ملی علمدار کربلا با موضوع آواها و نواهای عاشورایی با محوریت شخصیت حضرت ابوالفضل (ع) در ۳ بخش مداحی و نوحه‌خوانی، چاووش‌خوانی و لالایی‌خوانی برگزار شده است.
گفتنی است، بیش از ۱۷۰ اثر در موضوعات اعلامی از ۱۱ استان کشور شامل استان‌های کرمان جنوب، سیستان و بلوچستان، فارس، کرمانشاه، ایلام، لرستان، اردبیل، خوزستان، همدان کهگیلویه و بوشهر به دبیرخانه هفتمین سوگواره ملی علمدار کربلا به میزبانی استان ایلام ارسال شده است.
سوگواره ملی علمدار کربلا با محوریت عرض ارادت به ساحت مقدس حضرت ابوالفضل العباس (ع) هر ساله به میزبانی استان ایلام در ایام اربعین حسینی با همت ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور و استان ایلام، ستاد بازسازی عتبات عالیات استان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و روابط عمومی آستان مقدس حرم حضرت ابوالفضل العباس (ع) برگزار می‌شود.
این سوگواره در سال‌های گذشته با موضوع شعر و عکس عاشورایی و در دو سال اخیر با محوریت آواها و نواهای عاشورایی برگزار شده است که در سال جاری با توجه به شیوع ویروس کرونا، ارسال اثر و برگزاری سوگواره در بستر فضای مجازی برگزار شده است.