خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتشار خاطرات فرماندهی که از جنگ با داعش، جانباز برگشت

فارس | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 27 بهمن 1399 - 00:53
کتاب خاطرات فرمانده تیپ هجومی سیدالشهداء(امیرحسین حاج نصیری) با عنوان «هوای این روزهای من» به زودی توسط انتشارات شهیدکاظمی روانه بازار می‌شود.
خاطرات،كتاب،اميرحسين،نصيري،حاج،فرمانده،هجومي،تيپ،گذشت،جنگ

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، کتاب خاطرات فرمانده تیپ هجومی سید الشهداء (امیرحسین حاج نصیری) منتشر می‌شود.
جنگ‌ها روزی به پایان می‌رسند و تنها خاطرات آن باقی می‌ماند.
گاه جنگ خاطرات خود را نیز با خودش می‌برد و با گذشت زمان دیگر نه جنگی می‌ماند و نه خاطره‌ای.
هر گلوله و هر انفجار قسمتی از خاطرات جنگ و حقایق آن را با خودش می‌برد.
آنهایی که می‌روند فرصتی برای به زمین گذاشتن کوله بار خاطرات و تجربه‌هایشان برای آیندگان ندارند و یک قسمت از جنگ را برای همیشه با خودشان می‌برند.
کوله باری پر از خاطره که هرگز باز نمی‌شود.
اما گاهی یکی از وسط آتش و خون حتی اگر شده نیمه جان بازمی‌گردد.
بازمی‌گردد و بار خاطراتش را به زمین می‌گذارد و حتی از کسانی می‌گوید که رفته‌اند و فرصت برای بیان آنچه گذشت نیافته‌اند.
امیرحسین حاج نصیری یکی از همین بازگشته‌هاست.
فرمانده تیپ هجومی سیدالشهداء که بعد از رفتن دوستانش با بدنی نیمه جان دوباره بر می‌گردد تا خاطرات این قسمت از مقاومت به فراموشی سپرده نشود.
کتاب «هوای این روزهای من» خاطرات تفصیلی امیرحسین حاج نصیری جانباز قطع نخاع و فرمانده تیپ هجومی سیدالشهداء در سوریه است.
این کتاب تنها خاطرات امیرحسین حاج نصیری نیست.
این فرمانده بازمانده، دست دوستان دیگر را هم گرفته است و خاطرات آنها را نیز با خودش به این کتاب آورده است.
این کتاب بیشتر از اینکه خاطرات راوی باشد، خاطرات مقاومت در حلب و خان طومان و لاذقیه است.
خاطرات ناگفته از مصطفی صدرزاده، محمدحسین محمدخانی و شهدایی که رفتند و خاطراتشان را بردند.
کتاب «هوای این روزهای من» به کوشش رقیه کریمی (مترجم کتاب پانصد صندلی خالی) پس از دوسال به سرانجام رسیده است و از کودکی راوی تا حوادث و زندگی پس از مجروحیت وی را دربرمی‌گیرد.
این کتاب کمک فراوانی به شناخت دقیق و تفصیلی از مجاهدت‌های رزمندگان مدافع حرم دراستان لاذقیه و حلب می‌کند و مطالعه آن به علاقه‌مندان شناخت دقیق آنچه در جریان دفاع از حرم در سوریه گذشت، توصیه می‌شود.
علاقه‌مندان برای تهیه کتاب بعد از انتشار می‌توانند از طریق سایت رسمی انتشارات شهیدکاظمی و یا سایت manvaketab.ir و همچنین از طریق ارسال نام کتاب به سامانه پیام کوتاه ۳۰۰۰۱۴۱۴۴۱ کتاب را تهیه کنند.
انتهای پیام/