رسانه ملی باید امید را به جامعه تزریق کند
قم- آیت الله حسینی بوشهری در دیدار با رئیس سازمان صدا و سیما گفت: رسانه ملی باید امید را به جامعه تزریق کند و البته قدم های بزرگی در این زمینه در جهت نمایش خدمات نظام به مردم برداشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله حسینی بوشهری یکشنبه در دیدار با رئیس سازمان صدا و سیما، رسانه ملی را یک دانشگاه عمومی دانست و با بیان اینکه سطح توقعات از این دانشگاه عمومی، بسیار بالاست، گفت: دانشگاههای عمومی برخلاف دانشگاههای متعارف، دارای مخاطبانی از همه اقشار جامعه هستند لذا مدیران رسانه باید با برنامهریزی دقیق و هنرمندانه، این دانشگاه عمومی را اداره و برای کسب رضایت عموم مردم تلاش کنند.
رئیس شورای عالی جامعه مدرسین با اشاره به لزوم مطالعه و پژوهش برای تولید برنامههای تأثیرگذار گفت: یکی از نیازهای اصلی صدا و سیما، پشتوانه پژوهشی و مطالعاتی است تا بتواند برنامههایی مفید و تأثیرگذار در راستای تحول اجتماعی ساخته و عموم مخاطبین را جذب کند.
وی نبرد رسانههای دشمن با رسانه ملی را نابرابر دانست و گفت: هرچند نسبت به قبل، از تعداد شبکههای بیشتری برخورداریم ولی در این نبرد نابرابر باید صدا و سیما بیش از پیش ارتقا یابد تا بتواند بر حملههای رسانهای دشمن غلبه پیدا کند.
امام جمعه قم با اشاره به دغدغه مقام معظم رهبری درباره زنده نگه داشتن امید در جامعه افزود: رسانه ملی باید امید را به جامعه تزریق کند و البته قدمهای بزرگی در این زمینه در جهت نمایش دستاوردها و خدمات نظام به مردم برداشته شده است ولی دشمن برای کاهش میزان مشارکت در انتخابات و ناامید کردن مردم برنامهریزی کرده است و ما باید مواظب باشیم تا درمورد دستاوردهای نظام، سیاه نمایی صورت نگیرد.
آیت الله حسینی بوشهری همچنین به اهمیت ساخت فیلم و سریال مناسب اشاره کرد و گفت: فیلمها علاوه بر اینکه باید سرگرم کننده و جذاب باشد، همچنین باید به گونهای هنرمندانه، مضامین دینی را نمایش دهد تا در زندگی مردم تأثیرگذار و تحول آفرین باشد.
وی با اشاره به لزوم مراقبت و حساسیت در انتخاب بازیگران و شخصیتهای رسانه، گفت: اشخاصی باید انتخاب شوند که از لحاظ دینی و انقلابی، الگوی مناسبی برای جامعه باشند و مخصوصاً بازیگرانی که نقش روحانی را بازی میکنند باید سابقهای متناسب با نقششان داشته باشند.
امام جمعه قم با بیان اینکه این حساسیتها نباید فقط منحصر در انتخاب بازیگران باشد، افزود: این حساسیتها در سایر بخشها مخصوصاً برنامههای مذهبی، سخنرانی و مداحی باید وجود داشته باشد تا از سخنان غیرمنطقی جلوگیری شود.
رئیس شورای عالی جامعه مدرسین با تاکید بر جایگاه ویژه قم گفت: قم فقط یک شهرستان نیست بلکه وجود حوزههای علمیه و مراجع تقلید باعث میشود که این شهر از جایگاهی جهانی برخوردار باشد لذا باید برنامهریزی صدا و سیما برای قم، متناسب با جایگاه قم باشد.
آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به اینکه در ساخت برنامهها، از رسانههای خارجی نباید تقلید کنیم، گفت: برنامههایی باید تولید شود که علاوه بر تأثیرگذاری بر جامعه، بر خود مجموعه صدا و سیما هم تأثیرگذار باشد.