خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

از علاقه مفرط به سمنو تا ماجرای عیدی دادن به همه اعضای خانواده!

فارس | استان‌ها | جمعه، 09 فروردین 1398 - 09:17
رویا داودیان ملی‌پوش اصفهانی تیم ملی کبدی بانوان که سال گذشته موفق به کسب مدال طلای بازی‌های آسیایی شده بود، در گپی نوروزی از آغاز ورزش حرفه‌‌ای در کبدی تا علاقه شدیدش به سمنو و آرزوهایش برای سال جدید سخن گفت.
فارس،داوديان،كبدي،عيدي،آسيايي،مسابقات،كسب،97،اصفهان،ورزش،خبر ...

رویا داودیان ملی‌پوش اصفهانی تیم ملی کبدی بانوان که سال گذشته موفق به کسب مدال طلای بازی‌های آسیایی شده بود، در گپی نوروزی از آغاز ورزش حرفه‌‌ای در کبدی تا علاقه شدیدش به سمنو و آرزوهایش برای سال جدید سخن گفت.
از علاقه مفرط به سمنو تا ماجرای عیدی دادن به همه اعضای خانواده!
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، ورزش کبدی یکی از ورزش‌های مهیج در میان مردم منطقه آسیای مرکزی و ریشه در فرهنگ ایران نیز دارد و بسیاری از مردم ایران نیز با نام «زو» آن را می‌شناسند.
درخشش تیم‌های ملی کبدی مردان و زنان ایران در مسابقات آسیایی و کسب مدال طلا در این رقابت‌ها نگاه‌ها را به این رشته ورزشی در کشور تغییر داد.
از استان اصفهان نیز رویا داودیان و سمیرا عطاردیان، دو ملی‌پوش عضو تیم ملی کبدی بانوان، در این اتفاق سهیم بودند که موفق به کسب مدال طلای مسابقات بازی‌های آسیایی شدند.
این درخشش عاملی شد تا نام این دو بانوی ورزشکار در بین گزینه‌های بهترین ورزشکار زن نظرسنجی ترین‌های ورزش استان که هرساله توسط گروه ورزشی خبرگزاری فارس اصفهان انجام می‌شود نیز قرار گیرد.
گفت‌وگوی فارس با رویا داودیان را در زیر می‌خوانید:
فارس: از چه زمانی ورزش را به صورت حرفه‌ای آغاز کردید؟
داودیان: ورزش کبدی را از 10 سالگی به صورت حرفه‌ای شروع کردم(جزئیات بیشتر را اینجا بخوانید).
فارس: سال 97 را چطور ارزیابی می‌کنید؟
داودیان: سال پر از استرس، ولی مملو از خوشحالی به خاطر مقامی که کسب کردیم بود، در مجموع سال بسیار خوبی را سپری کردیم و برای خود ما حتی غیرقابل پیش‌بینی بود که چنین سالی رقم بخورد.
فارس: حال ورزش کبدی در کشور در سال 97 چگونه بود؟
داودیان: پس از آن که از مسابقات جاکارتا بازگشتیم، مرتب تمرین داشتیم و خود را برای مسابقات سوپر‌لیگ آماده کردیم و پس از مدت‌ها به دلیل درخشش رشته کبدی توانستیم یک اسپانسر پیدا کنیم و این حامی مالی تیم را از هر لحاظ حمایت کرد، این در مجموع برای ما خوب بود و اگر ما در جاکارتا مقام کسب نمی‌کردیم، به این شرایط نمی‌رسیدیم.
فارس: حال کبدی اصفهان در سال 97 چگونه بود؟
داودیان: دو نفر از بازیکنان کبدی بانوان ایران از اصفهان بودند، پس از بازگشت از بازی‌های آسیایی درصدد این برامدیم تا به پرورش بانوان علاقه‌مند کبدی در استان اصفهان بپردازیم، ولی تا کنون نتوانستیم هیچ کاری کنیم و لیگ استان هم منتفی شده است.
فارس: زیباترین خاطره سال 97 شما چیست؟
داودیان: بی‌شک زیباترین خاطره سال 97 من به بازی‌های آسیایی و کسب مقام قهرمانی در آن مسابقات مربوط می‌شود.
فارس: تلخ‌ترین خاطره سال 97 شما چیست؟
داودیان: تلخ‌ترین این است که پس از بازگشت ما از این مسابقات حتی یک تجلیل از بازیکنان کبدی‌باز پس از کسب این عنوان انجام نشده است و ما تنها فقط عنوان قهرمانی و خوشحالی را یدک می‌کشیم و از تجلیل خبری نیست.
فارس: نظرسنجی خبرگزاری فارس را چطور ارزیابی می‌کنید و چه پیشنهادی برای ارتقای سرویس ورزشی فارس دارید؟
داودیان: خیلی خوب بود، من خبرگزاری فارس را به امانت‌داری و صحت بیان واقعا قبول دارم و هرگاه با این خبرگزاری مصاحبه کردم، هیچ چیزی از قلم نیفتاده و تمامی موارد عینا بیان شده است، از فارس خواهش دارم پیگیر وضعیت پاداش ملی‌پوشان باشد.
فارس: در نظرسنجی به چه کسی رای دادید؟
داودیان: به سهراب مرادی، خودم و سمیرا عطاردیان، درخشش اصفهانی‌ها در بازی‌های آسیایی رای دادم.
فارس: چه چیزی از عید را دوست دارید؟
داودیان: هرسال در عید رنگ و بوی آن را به دلیل شرکت در اردوها احساس نمی‌کردم، امسال پس از چندین سال است که بدون هیچ استرس و فشاری در خانه در حال استراحت هستم.
فارس: آخرین باری که عیدی گرفتید و عیدی دادید چه زمانی بوده است؟
داودیان: امسال هم عیدی گرفتم و هم عیدی دادم، از مادرم همین چند روز پیش عیدی گرفتم و به همه اعضای خانواده عیدی دادم.
فارس: کدام سین هفت‌سین را دوست دارید؟
داودیان: سمنو را خیلی دوست دارم و تا جایی که امکان داشته باشد، آن را می‌خورم.
فارس: یک سین از رشته خود به هفت‌سین اضافه کنید.
داودیان: فکر می‌کنم نداریم و یا حداقل من حضور ذهن ندارم.
فارس: در سال جدید دوست دارید چه اتفاقی برای شما رخ دهد؟
داودیان: آرزویم این است که سالم را با مسابقات جهانی آغاز کنم.
فارس: صحبت پایانی؟
داودیان: بحث پاداش ملی‌پوشان مدال‌آور در بازی‌های آسیایی پیگیری شود، قرار شده به جای 80 سکه پاداش ملی‌پوشان مدال‌آور، حواله‌های کمتر از ارزش سکه‌ها به ملی‌پوشان داده شود.
=============
گفت‌وگو از:جلال سلمانی
=============
انتهای پیام/63086/ص10/ن