خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باغ «فلاحت» خرم‌آباد تعیین حریم شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 26 بهمن 1399 - 12:14
خرم‌آباد- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان از تعیین حریم و عرصه باغ «فلاحت» خرم‌آباد خبر داد.
تاريخي،لرستان،شهرستان،طبيعي

به گزارش خبرنگار مهر، سید امین قاسمی امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران از تشکیل جلسه کمیته حرائم وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی پیرامون تعیین حریم سه اثر طبیعی و تاریخی استان لرستان خبر داد.
وی، اظهار داشت: پیرو این جلسه نقشه محدوده عرصه، حریم و ضوابط حفاظتی سه اثر طبیعی و تاریخی در استان لرستان تصویب شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان، افزود: این سه اثر تاریخی شامل تپه «برهمای» شهرستان دلفان، تپه «کنی جونی» شهرستان کوهدشت و باغ «فلاحت» در شهرستان خرم‌آباد هستند.
قاسمی، ادامه داد: پرونده تعیین حرایم این سه اثر طبیعی و تاریخی تصویب شده و پس از طی مراحل اداری از سوی وزیر ابلاغ خواهند شد.