خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سعودی‌ها به کودکان خردسال خود نیز رحم نمی‌کند!

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 25 بهمن 1399 - 19:30
یک فعال حقوق بشری عربستان از بازداشت دو کودک خردسالش به دست مأموران رژیم سعودی با هدف تسلیم او خبر داد.
عربستان،سعودي،دولت،عربستاني،فرزندانش،بازگردد،فرزندان

به گزارش مشرق؛ «حمد السدیری» فعال حقوق بشر عربستانی مقیم آمریکا در صفحه توئیتر خود نوشت که مأموران دولت سعودی دو کودک خردسال او را بازداشت کرده و از او خواسته‌اند تا برای آزادیشان به عربستان بازگردد.
السدیری در صفحه توئیتر خود از کمیته بین‌المللی آزادی دینی در آمریکا (USCIRF) خواست تا به برای بازگرداندن کودکانش کمک کند.
به نوشته منابع مخالفان عربستانی، دولت سعودی چند سال پیش همسر السدیری را مجبور کردند که از شوهرش طلاق بگیرد و حضانت فرزندانش را درخواست کند.
السدیری در توئیتر خود نوشت که در ۲۲ جولای ۲۰۱۹ در نامه‌ای به دولت آمریکا از سفر فرزندان خود به نام‌های «نایف» (پنج ساله) و «نور» (چهار ساله) به عربستان مخالفت و از سرنوشت آن‌ها در عربستان ابراز نگرانی کرده است.
به گفته السدیری، فرزندان او از لحظه رسیدن به خاک عربستان، از حقوق اجتماعی، سیاسی و دینی خود و همچنین سفر به خارج از کشور محروم مانده‌اند.
این معارض عربستانی همچنین گفته است که چند هفته پیش یکی از مقامات امنیتی سعودی با او تماس گرفته و از او خواسته است تا برای دیدار با فرزندانش به عربستان بازگردد.
او پیش از این نیز نوشته بود که دولت سعودی فقط به سرقت نفت عربستان اکتفا نمی‌کند، بلکه فرزندانش را نیز دزدیده است.
داستان کودکان خردسال السدیری تنها نمونه از این دست نیست و دولت سعودی از ماه مارس ۲۰۲۰ «ساره» و «عمر» فرزندان «سعد الجبری» رئیس سابق سازمان امنیت سعودی را بازداشت کرده است تا الجبری از کانادا به عربستان بازگردد.