خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لستر سیتی ۳

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 25 بهمن 1399 - 18:41
هفته بیست و چهارم مسابقات فوتبال لیگ برتر انگلیس با شکست تیم لیورپول آغاز شد.
بازي،دقيقه،ليورپول،امتياز،لسترسيتي

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، در اولین بازی از هفته بیست و چهارم مسابقات فوتبال لیگ برتر انگلیس لسترسیتی میزبان تیم لیورپول بود که موفق شد مدافع عنوان قهرمانی را با نتیجه ۳ بر یک شکست دهد.
در این بازی ابتدا محمد صلاح در دقیقه ۶۷ لیورپول را پیش انداخت، اما جیمز مادیسون در دقیقه ۷۸ بازی را به تساوی کشاند و در ادامه ۳ دقیقه بعد جیمی واردی کاپیتان لستر گل دوم و هاروی بارنز در دقیقه ۸۵گل سوم شاگردان راجرز را به ثمر رساندند تا لستر ۳ امتیاز این بازی حساس خانگی را از آن خود کند.
لسترسیتی با این نتیجه از ۲۴ بازی صاحب ۴۶ امتیاز شد و به رتبه دوم جدول رده بندی صعود کرد و لیورپول هم با ۴۰ امتیاز از همین تعداد بازی در رتبه چهارم باقی ماند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/