خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازداشت عامل کلاهبرداری در پوشش مرکز نیکوکاری در چهارباغ البرز

مهر | استان‌ها | شنبه، 25 بهمن 1399 - 11:04
کرج- دادستان عمومی و انقلاب چهارباغ گفت: فردی که در پوشش فعالیت‌های مرکز نیکوکاری و خیریه در این شهرستان اقدام به کلاهبرداری می‌کرد بازداشت شده است.
كلاهبرداري،چهارباغ،امداد،بازداشت،نيكوكاري

به گزارش خبرگزاری مهر، شاپور صفری از بازداشت شخصی خبر داد که در پوشش مرکز نیکوکاری، صندوق امداد ولایت و کمیته امداد امام خمینی (ره) و با وعده اعطای تسهیلات، اقدام به کلاهبرداری از مردم با مبالغ بالا کرده بود.
وی افزود: این فرد که هم اکنون در بازداشت به سر می‌برد از بیش از ۳۰ نفر کلاهبرداری کرده که مبلغ آن به بیش از ۱۰ میلیارد ریال می‌رسد.
دادستان عمومی و انقلاب چهارباغ با توصیه به ارائه کمک توسط خیرین از مبادی رسمی و شناخته شده متذکر شد: دادسرای چهارباغ آماده دریافت شکایت‌های افراد قربانی کلاهبرداری است ولی دقت در انتخاب افراد و مراکز دارای شناسنامه و معتبر می‌تواند بهترین پیشگیری از بروز ضرر و زیان مادی و معنوی شود.