خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرما زدگی، عامل افزایش قیمت خیار گلخانه‌ای در خراسان‌رضوی

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 25 بهمن 1399 - 09:14
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌رضوی گفت: به دلیل بروز سرمای سخت در شهرستان جیرفت و حذف بعضی از مزارع خیار، قیمت خیار گلخانه‌ای در استان افزایش یافته است.
خيار،استان،قيمت،جيرفت

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌رضوی گفت: به دلیل بروز سرمای سخت در شهرستان جیرفت و حذف بعضی از مزارع خیار، قیمت خیار گلخانه‌ای در استان افزایش یافته است.
غلامحسین ساربان در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص دلایل افزایش قیمت خیار دراستان اظهار کرد: در خراسان‌رضوی سالیانه 1900 هکتار خیار در فضای باز تولید می‌شود.
با توجه به اینکه در حال حاضر فصل تولید خیار در استان نیست، عمده خیار استان از شهرستان جیرفت و بخشی هم از طریق تولیدات گلخانه‌های استان تامین می‌شود.
وی افزود: به دلیل بروز سرمای سخت در شهرستان جیرفت و حذف بعضی از مزارع خیار، قیمت خیار گلخانه‌ای در استان افزایش یافته است.
در حال حاضر میانگین قیمت خیار در گلخانه‌های استان 11 هزار تومان است که با توجه به حذف بعضی از مزارع خیار در شهرستان جیرفت قیمت هر کیلو خیار به 20 هزار تومان افزایش پیدا کرده است.
اما به طور کلی در طول سال خیار قیمت متعادلی داشته است.
انتهای پیام