خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شکست آوالان در گام هشتم رقابت های لیگ دو

مهر | ورزشی، استان‌ها | جمعه، 24 بهمن 1399 - 19:54
کامیاران- تیم فوتبال آوالان در رقابت های لیگ دسته دوم کشور مقابل حریف همدانی با دو گل شکست خورد و در رده هشتم جدول باقی ماند.
فاتحي،شاگردان،الف،هشتم،همدان،دروازه

به گزارش خبرنگار مهر، عصر امروز، قطار رقابت‌های لیگ دو فوتبال باشگاه‌های کشور در گروه الف به ایستگاه هشتم رسید و آوالان کامیاران مهمان شهرداری همدان بود.
شاگردان فریدون فاتحی که بازی‌های قبلی خود را با نتایج خوبی پشت سر گذاشته بودند، با روحیه بالا مقابل نماینده قدرتمند همدان حاضر شدند.
این بازی تا دقایق پایانی نیمه اول با نتیجه تساوی بدون گل در جریان بود و همدانی‌ها یک ضربه پنالتی را هدر دادند؛ اما در آخرین دقیقه وقت اضافه امیرحسین سوری توانست دروازه کردستانی‌ها را باز کند و شهرداری را پیش بیندازد.
در نیمه دوم شاگردان فاتحی سعی کردند گل خورده را جبران کنند اما هرچه زدند به در بسته خورد و در این امر ناکام بودند و یک بار دیگر در این نیمه دروازه خود را گشوده دیدند تا متحمل یک شکست خارج از خانه شوند.
آوالان با احتساب نتیجه بازی امروز، ۱۰ امتیازی باقی ماند و به جایگاه هشتم گروه الف رقابت‌ها تکیه زد.