خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش باخ به کناره گیری رییس بازی‌های المپیک توکیو

مشرق | ورزشی | جمعه، 24 بهمن 1399 - 18:01
رییس کمیته بین المللی المپیک اعلام کرد دلایل یوشیرو موری را برای کناره گیری از سمتش می فهمد و با جانشین او حتما همکاری خواهد کرد.
المپيك،موري،توكيو،IOC،كناره

به گزارش مشرق، یوشیرو موری رییس بازی های المپیک توکیو پس ازاظهار نظر جنجالی اش در مورد زنان، با افزایش انتقادات نسبت به او از سمتش کناره گیری کرد.
توماس باخ رییس کمیته بین المللی المپیک در واکنش به کناره گیری موری از ریاست بازی های المپیک توکیو بیان کرد: ما به تصمیم موری برای کناره گیری احترام می گذاریم و کاملا دلایل او را برای انجام این کار می فهمیم.
او نقش برجسته ای در در سازماندهی بازی های المپیک و پارالمپیک داشت همچنین باعث شد که توکیو بهترین شهر المپیک باشد که تاکنون آماده شده است.
IOC با جانشین او برای برگزاری المپیک توکیو در شرایط امن همکاری خواهد کرد.
جان کوتس رییس کمیسوین هماهنگی های IOC نیز گفت: در طول هشت سال کار مشترک ما، موری یک فرد قدرتمند بود و در سخت ترین شرایط حتی روزهای شیوع ویروس کرونا یک راه حل داشت.
همکاری با او عالی بود و از موری تشکر می کنم.
IOC مانند همیشه متعهد به برگزاری ایمن بازی‌هاست.