خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیماری‌های دام و طیور در کشور روند کاهشی داشته است

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 08 فروردین 1398 - 17:46
رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اقدامات کنترلی برای مهار بیماری‌های دامی، گفت: سال گذشته، بیماری‌های دام و طیور در کشور روند کاهشی داشته است.
خسارت،استان،طيور،دام،مازندران،بيماري،رئيس

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، علی‌رضا رفیعی پور امروز در حاشیه سفر به مازندران در دیدار با رئیس سازمان جهادکشاورزی استان اظهار داشت: سال گذشته در مهار بیماری‌های دام و طیور توفیقات خوبی داشتیم که در بهبود اقتصاد دامداران موثر بوده است.
وی افزود: در 10 بیماری که بیشترین خسارت و اپیدمی را دارند باید توجه بیشتری کنیم و بلافاصله باید لاشه دام را دفن بهداشتی کنیم تا از انتشار بیماری جلوگیری شود.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: طیور، دام سبک و سنگین و زنبور عسل که تلف شده و از بین رفتند حتما باید دفن بهداشتی شوند.
رفیعی پور بر بهره‌گیری از امکانات پیشرفته برای جمع آوری لاشه و فضولات طیور تلف شده برای کاهش انتشار بیماری و کاهش مخاطرات زیستی تاکید کرد.
خسارت 30 هزار هکتار از خزانه‌های برنج مازندران توسط سیلاب
عزیزالله شهیدی فر، رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران نیز در این دیدار درباره پیگیری پرداخت غرامت به سیل‌زدگان و کمک‌های فنی و تخصصی به خسارت‌دیدگان تاکید شد.
وی افزود: 30 هزار هکتار از خزانه های برنج استان دچار خسارت سیل شد و علیرغم همه خسارت‌هایی که وارد شد، سال پربرکتی برای کشاورزی استان پیش بینی می‌کنیم.
شهیدی فر گفت: از تمام توان خود برای کمک به کشاورزان خسارت دیده استان استفاده می‌کنیم و در کنار کشاورزان هستیم.
انتهای پیام/ش