خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افرایش ۷۰ درصدی تخت‌های بخش مراقبت‌های ویژه در همدان

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 23 بهمن 1399 - 14:43
همدان _ استاندار همدان گفت: افرایش۷۰ درصدی تخت‌های بخش مراقبت‌های ویژه در استان همدان حاصل عملکرد دولت در حوزه بهداشت و درمان است.
كرونا،همدان،كنترل،استان،ويروس،درمان

به گزارش خبرگزاری مهر، سید سعید شاهرخی در در حاشیه مراسم افتتاح بیمارستان ۱۵۴ تخت‌خوابی شهرستان تویسرکان اظهار کرد: استان همدان در کنترل بیماری کرونا عملکرد خوبی داشته است.
وی با بیان اینکه ایران در پیشگیری، کنترل و مقابله با کرونا، در قیاس با کشورهای اروپایی و آمریکایی، در وضعیت و شرایط بسیار مناسبت‌تری قرار دارد، ادامه داد: بدون شک عملکرد خوب ایران در مقابله با ویروس کرونا، حاصل برنامه‌ریزی دقیق، تلاش‌های کادر بهداشت و همراهی خوب مردم ایران است.
استاندار همدان با اشاره به اینکه گسترش ویروس کرونا در سراسر کشور، تحت کنترل است و همچنان همراهی مردم را می‌طلبد، افزود: در استان همدان نیز با کمک کادر بهداشت و درمان اقدامات جدی و مؤثری در زمینه پیشگیری، کنترل و مقابله با ویروس کرونا انجام شده است.
شاهرخی وضعیت کنترل گسترش ویروس کرونا در همدان را دارای وضعیت مناسب دانست و گفت: دولت تحولی در زمینه بهداشت و درمان انجام داده است.
وی با بیان اینکه در مدت آغاز به کار دولت تدبیر و امید، بیش از یک‌هزار تخت بیمارستانی افزایش یافته است، بیان کرد: بدون شک افرایش ۷۰ درصدی تخت‌های آی‌.سی.یو (بخش مراقبت‌های ویژه)، حاصل برنامه‌ریزی دولت است.
شاهرخی با اشاره به اینکه یکی از شاخص‌های و نشانه‌های مهم تحول دولت در حوزه بهداشت و درمان، اقداماتی است که در استان همدان به‌خصوص مرکز استان صورت گرفته است، اضافه کرد: با توجه به بیمارستان‌هایی که در استان و شهرستان همدان افتتاح شدند یا در دست اجرا و احداث است، می‌توان گفت یک جهش در امر خدمات‌رسانی در حوزه درمان صورت گرفت است.