خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عاملان و آمران ترور شهید فخری‌زاده مجازات می‌شوند

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 23 بهمن 1399 - 12:14
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: عاملان و آمران ترور شهید فخری‌زاده مجازات می‌شوند.
مجازات،مسلح،نيروهاي،اسلامي،آمران

ایسنا/زنجان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: عاملان و آمران ترور شهید فخری‌زاده مجازات می‌شوند.
امیر سرتیپ امیر حاتمی ظهر امروز (۲۳ بهمن‌ماه) در حاشیه جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان زنجان، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: همه موشک‌های جمهوری اسلامی دقیق بوده و از مانورپذیری و قدرت انفجاری لازم برای حفظ بازدارندگی دفاعی کشور برخوردار است.
وی افزود: ایران اسلامی امروز یکی از قدرت‌های برتر موشکی محسوب می‌شود و هر آنچه مورد نیاز است طراحی، تولید و مورد استفاده نیروهای مسلح قرار می‌گیرد.
این مسئول در رابطه با پیگیری پرونده شهید فخری‌زاده، گفت: آنچه که مسلم است، عاملان و آمران این جنایت مجازات می‌شوند.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح یادآور شد: جمهوری اسلامی به عنوان کشور بزرگ دارای مدیریت و تفکر راهبردی لازم در این زمینه بوده در مکان و زمان لازم این مجازات را انجام خواهد داد.
انتهای پیام