خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خبرگزاری فارس ۱۸ ساله شد

فارس | فرهنگی و هنری، استان‌ها | چهارشنبه، 22 بهمن 1399 - 13:00
خبرگزاری فارس ۱۸ ساله شد، هجده سالگی، سن رعنا شدن است و برای یک رسانه، عمری رنج و تلاش باید تا به هجده سالگی برسد.
فارس،هجده،سالگي،رسانه،سن،شهيد،سخن،خبرگزاري،تلاش،انقلاب،رعناي ...

خبرگزاری فارس ۱۸ ساله شد، هجده سالگی، سن رعنا شدن است و برای یک رسانه، عمری رنج و تلاش باید تا به هجده سالگی برسد.
هجده سالگی، سن رعنا شدن است و برای یک رسانه، عمری رنج و تلاش باید تا به هجده سالگی برسد.
به گذشته که برمی‌گردیم و نگاهی به قفا می‌اندازیم، می‌بینیم چه مردان و زنانی همپا و همراه فارس، این خبرگزاری را هم به رعنایی و هم به عنوان «پرمخاطب‌ترین رسانه ایرانی» رساندند.
بعضی در سرداگرم روزگار، مو سپید کردند، اما دست از کار و تلاش صادقانه خبری و خدمت به انقلاب اسلامی برنداشتند و بعضی در همین مسیر پرنشیب و فراز، جان خود را مخلصانه تقدیم کردند تا فارس، پس از این همه سال و گذر از بحران‌هایی مثل فتنه ۸۸، اغتشاشات ۹۶ و ۹۸ و تحریم‌های ستمگرانه دشمن، سربلند بماند.
حالا که برمی‌گردیم و از سر شانه بر گذشته‌ای به طول ۱۸ سال نگاه می‌کنیم، می‌بینیم چه روزها و شب‌های سخت و صعبی بر یکان یکان همکاران فارس رفته و از هرمزگان تا آذربایجان و از خراسان تا خوزستان، چه دردمندی‌هایی در قامت خبر بر صفحه مجازی نشسته و چه پیشرفت‌ها و سرفرازی‌ها که سیمای ایرانیان را با گل لبخند آراسته است.
هجده سال، عمر کمی نیست، اما برای آن که یک رسانه شرقی بتواند با ابررسانه‌های عالم و پیران فریبکار غرب، پنجه در پنجه بیندازد و شوم اندیشی آنها را خنثی کند، هجده بهار، حتما دوره کوتاهی است که این نفوذ و قدرت با تدبیر، اندیشه، همت و کوشایی هزاران نفر حاصل شده است.
فارس، حالا با زبان‌های متعدد از ایران اسلامی با دنیا سخن می‌گوید و منبع متقن و معتبر هزاران رسانه خبری در ایران و جهان است.
امروز اگر کسی بخواهد حرفش را در کوتاه ترین زمان ممکن به مسوولی برساند و مشکلی را حل کند، روی خبرگزاری فارس حساب می‌کند.
فارس حالا در سن رعنایی‌اش تبدیل شده به «تریبون مستضعفین» که بی‌واسطه از کارگران زحمتکش و روستانشینان دوردست که پناهی جز خدا ندارند، سخن می‌گوید و از بالانشینان حساب می‌کشد.
حالا برای فارس، هر آن چه مخاطب دنبال می‌کند و درباره اش سوال دارد، مهم است و میدان را به خاطر مرزهای رایج و خطوط مرسوم سیاسی ترک نمی‌کند.
فارس در عصر کرونازده، جانفشانانه پیشگام معرفی کادر دلسوز درمان و پزشکان و پرستاران بیمارستان‌های کشور و همچنین خدمات بی‌چشمداشت و مخلصانه بسیجیان، گروه‌های جهادی، هیأت‌های مذهبی و مردم دغدغه مند کشور بوده است.
فارس در سالی پر از فراغ و درد از نبود سردار بی‌بدیل جبهه مقاومت، حاج قاسم سلیمانی و همچنین روزهای داغ و فراغ شهید فخری زاده، با مردمش گریسته و آنان را در این رویدادهای غمبار تسلی داده است.
فارس در ۱۸ سال گذشته در پیله‌ای تنیده به دور خود نمانده و از اشکال سنتی خبررسانی فاصله گرفته است.
برای همین است که در رسانه‌های نوین و هرجا که مخاطب حاضر است، فارس هم پیامی روشن و مشخص با مواضعی دقیق منطبق بر اصول اساسی انقلاب و نظرات رهبر معظم انقلاب دارد.
فارس در هجده سالگی خود فقط از یکی ـ دو خروجی سخن نمی‌گوید و علاوه بر سایت، کانال و صفحات متعدد به تولید محتوا سرگرم است.
علاوه بر صدها خبرنگار، عکاس، تصویربردار، طراح و پشتیبانان فنی و اجرایی، فارس امروز به رویش‌هایی که در اختیار سایر رسانه‌های انقلابی گذاشته می‌بالد.
در این ۱۸ سال، فارس از قلم و اندیشه افراد زیادی بی‌بهره مانده که در جوار رحمت حق آسوده اند.
بعد از شهید «صادق نیلی»، شهید «علیرضا برادران»، زنده یاد «عطا افشاری»، «مهدی خوانساری»، «جابر معافی»، «مهدی نفر»، «ایوب دبیری‌نژاد» و مرحومه «زهرا عبدالمحمدی»، باید یاد کنیم از سردبیر صالح و صادق فارس، مرحوم سیدعبدالله زاویه که قربانی ویروس منحوس کرونا شد.
همچنین در این سال سخت، مرحوم پژمان مهدوی فر از همکاران سابق فارس در استان ایلام به دیار باقی شتافت که نمی‌شود سهم او را در سربلندی و رعنایی فارس نادیده گرفت.
انتهای پیام/