خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تأکید آمریکا بر انجام اصلاحات در شورای حقوق بشر در رابطه با رژیم صهیونیستی

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 22 بهمن 1399 - 12:37
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در سخنانی خواستار تغییر رویکرد شورای حقوق بشر در قبال رژیم صهیونیستی شد.
بشر،حقوق،شوراي،آمريكا،سازمان

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در سخنانی خواستار تغییر رویکرد شورای حقوق بشر در قبال رژیم صهیونیستی شد.
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با اشاره به تصمیم دولت حو بایدن، رئیس جمهوری کشورش برای بازگشت به شورای حقوق بشر، اظهار کرد: باید اصلاحاتی در شورای حقوق بشر سازمان ملل انجام شود.
وی افزود: از جمله این اصلاحات، اصلاح "رویکرد نامناسب" شورای حقوق بشر در قبال "اسرائیل" است.
ند پرایس در ادامه گفت: این اصلاحات از جمله تغییراتی است که آمریکا خواستار آن است.
آمریکا پیشتر اعلام کرده بود که دولت جدید این کشور به عنوان "عضو ناظر" به شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد باز می‌گردد و به دنبال اصلاح این سازمان است.
دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق آمریکا ژوئن ۲۰۱۸ از شورای حقوق بشر سازمان ملل که متشکل از ۴۷ کشور است خارج شد و این شورا را متهم کرد که همیشه "تصمیمات مغرضانه" در قبال رژیم صهیونیستی اتخاذ می‌کند.
انتهای پیام