خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خودباوری در ملت‌های اسلامی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است

مهر | سیاسی، استان‌ها | چهارشنبه، 22 بهمن 1399 - 12:06
شهرکرد- رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: خودباوری در ملت‌های اسلامی در جهان از دستاورد های انقلاب اسلامی است.
اسلامي،انقلاب،ايران،دستاوردهاي،مستضعفين،بسيج،ملت،تاكيد،آغاز

به گزارش خبرنگار مهر، سردار سرتیپ پاسدار غلامرضا سلیمانی پیش از ظهر چهارشنبه در مراسم بزرگداشت ۲۲ بهمن در شهرکرد با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی، اظهار داشت: خودباوری در ملت‌های اسلامی در جهان از دستاوردهای انقلاب اسلامی است.
وی گفت: پیروزی‌های جبهه مقاومت به علت الگوگیری از جمهوری اسلامی است و هم اکنون شاهد این هستیم که کشور به برکت انقلاب اسلامی در جهات دارای اقتدار و عزت است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه تشکیل حکومت علوی و عاشورایی از دیگر دستاوردهای انقلاب اسلامی به شمار می‌رود، ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران یک نظام متفاوت از حکومت‌های به ظاهر دموکراسی است.
وی تاکید کرد: ۲۲ بهمن ۵۷ به فرموده امام خمینی (ره) آغاز حاکمیت خداوند بر روی کره زمین بود و مردم انقلابی ایران اسلامی پرچمی را بر روی کره زمین بلند کردند که این پرچم آغاز حاکمیت الله بود.
وی با بیان اینکه دستاوردهای انقلاب اسلامی بسیار زیاد است، ادامه داد: راه زیادی باقی مانده تا پیامدهای عمیق تشکیل جمهوری اسلامی در جهان را ببینیم.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اعمال تحریم توسط دشمن برای کشور تاکید کرد: پیروزی‌های ملت ایران در دوران تحریم‌ها بسیار خیره کننده است.
وی با بیان اینکه مدیریت الهی ولی‌فقیه در طول ۴۲ سال از انقلاب اسلامی خواب را از چشمان دشمنان ملت ربوده است، ادامه داد: مقام معظم رهبری با راهبرد مقاومت فعال در مقابل همه فتنه انگیزی‌ها و فشارهای حداکثری، ملت ایران را به سلامت از این گذرگاه‌ها عبور دادند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین تاکید کرد: مردم ایران در آغاز یک مسیر بلند و امید آفرین قرار گرفته‌اند و کارهای باقی مانده در گام دوم انقلاب اسلامی محقق می‌شودو کارنامه نظامی اسلامی درخشان‌تر می‌شود.