خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رییس هیات‌مدیره استقلال و دردسر کارخانه ابریشم گیلان

مشرق | ورزشی | سه شنبه، 21 بهمن 1399 - 20:41
رییس هیات مدیره استقلال که روابط نزدیکی هم با وزیر ورزش مسعود سلطانی‌فر دارد، درگیر یک ماجرای تازه شده است که شاید او را به دردسر بیندازد.
گيلان،ابريشم،قضاييه،رييس،كارخانه

به گزارش مشرق، یکی از مباحثی که در سفر یک روزه اخیر ابراهیم رییسی، رییس قوه قضاییه به گیلان مطرح شد، مربوط به صنایع ابریشم گیلان بود.
پایگاه های خبری سطح استان گیلان مدعی شده اند رییس قوه قضاییه پس از بازدید از استان گیلان شخصا دستور داده است پرونده کارخانه ابریشم گیلان به صورت جدی بررسی شود.
رسانه های خبری گیلان ادعا می کنند این کارخانه در سال ۱۳۸۲ به صورت غیرقانونی سند زده شده و حالا باید این سند ابطال شود.
رییس قوه قضاییه ۱۶ بهمن از دادستان گیلان خواسته با جدیت این موضوع را دنبال کند و از همان روز تا به حال، رسانه های گیلان در حال مانور روی سرنوشت کارخانه ای هستند که از سال ۱۳۶۲ نخ ابریشم تولید می کرد و ۱۷ سال پیش از این در روند خصوصی سازی و اصل ۴۴ واگذار شد.
کارخانه ابریشم که در شهرستان صومعه سرا واقع شده است، در سال ۱۳۸۲ به اسماعیل خلیل زاده، رییس هیات مدیره استقلال واگذار شده است.
اسماعیل خلیل‌زاده کلنگستانی و شرکا باید در خصوص این پرونده پاسخگوی قوه قضاییه و دادستانی گیلان باشند.