خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری کنفرانس بین‌المللی «مسائل محیط زیستی در آسیای مرکزی» در «تاشکند»

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | پنجشنبه، 08 فروردین 1398 - 14:43
کنفرانس بین‌المللی «مسائل محیط زیستی در آسیای مرکزی» در تاریخ 3- 4 آوریل سال جاری در شهر «تاشکند» ازبکستان برگزار می‌شود.
زيستي،آسياي،كنفرانس،مركزي،مسائل،محيط

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در بیشکک، کنفرانس بین‌المللی «مسائل محیط زیستی در آسیای مرکزی» در شهر «تاشکند» ازبکستان برگزار می‌شود.
این نشست به ابتکار بانک جهانی و انجمن دفاع از دریاچه «آرال» در تاریخ 3 تا 4 آوریل سال جاری در شهر «تاشکند» ازبکستان برگزار می‌شود.
در این کنفرانس بیش از 200 کارشناس و مقامات دولتی کشورهای آسیای مرکزی گردهم می‌آیند.
تبادل اطلاعات درباره مسائل تغییر آب و هوا در منطقه، آلودگی محیط زیستی و تأثیر این پروسه‌ها بر سلامت شهروندان آسیای مرکزی هدف اصلی کنفرانس می‌باشد.
همچنین شرکت کنندگان برنامه اقدامات برای کاهش آلودگی محیط زیستی در منطقه را آماده می‌کنند.
دولت ترکمنستان در کنفرانس بین‌المللی با موضوع مسائل محیط زیستی در آسیای مرکزی شرکت می‌کند.
ترکمنستان کشور با آب و هوای خشک است و وابستگی بسیار به آب رودخانه‌های مرزی افغانستان، ایران، قزاقستان و ازبکستان دارد.
علاوه بر این در ترکمنستان مسئله خشکی دریاچه آرال بسیار مهم است زیرا با خشک شدن این دریاچه مناطق شمالی این کشور با کمبود آب، طوفان‌های نمکی، کاهش زراعت و دیگر مسائل روبه رو می‌شوند.
انتهای پیام/.