سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چند بانوی ایرانی عروس عراقی‌ها شدند؟

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 21 بهمن 1399 - 17:03
۳۵ هزار بانوی ایرانی به دلیل ازدواج با مردان عراقی در بلاتکلیفی تابعیتی قرار دارند.
ايراني،عراق،تابعيت،قضا،گرفته_نشده_است،فائق

به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، طبق آمار موجود ۳۵ هزار بانوی ایرانی با مردان عراقی ازدواج کرده اند، اما هنوز در مورد تابعیت آن‌ها تصمیم خاصی از سوی دولت عراق گرفته نشده است.
گفته می‌شود در سفر اخیر رئیس دستگاه قضا این موضوع با دولتمردان و مسئولان قضا در عراق مطرح شده است و این افراد به زودی تعیین تکلیف خواهند شد.
طرف ایرانی در این دیدار به صورت جدی حقوق این بانوان را پیگیری کرد و در نهایت با توافق حاصل شده بین دو طرف، یک کمیته مشترک از قوه قضائیه و وزارت خارجه ایران و همچنین نماینده ویژه فائق زیدان تشکیل شد تا این مساله به سرعت مرتفع شود.
بدین ترتیب در روز‌های اخیر برخی موانع در این راه برداشته خواهد شد و اتباع ایرانی حاضر در عراق مشکلی برای تابعیت نخواهند داشت.
انتهای پیام/