خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واشنگتن: رویکرد ضداسرائیلی شورای حقوق بشر باید اصلاح شود

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 21 بهمن 1399 - 00:58
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با اشاره به تصمیم دولت جدید این کشور برای بازگشت به شورای حقوق بشر ملل متحد، اما تاکید کرد رویکرد ضد صهیونیستی این شورا باید تغییر کند.
بشر،حقوق،شوراي،آمريكا،ملل

به گزارش مشرق، بعد از تایید تصمیم دولت جدید آمریکا به ریاست «جو بایدن»‌ برای بازگشت به شورای حقوق بشر سازمان ملل، واشنگتن زیاده‌خواهی‌های دولت پیشین را تکرار کرد.
«ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا شامگاه دوشنبه، شرط بازگشت این کشور به شورای حقوق بشر را انجام اصلاحات مد نظر واشنگتن، مخصوصا تغییر رویکرد متضاد با رژیم صهیونیستی عنوان کرد.
به نوشته خبرگزاری «رویترز»، پرایس طی اظهاراتی در نشست خبری روزانه، گفت اصلاحاتی که «تمرکز ناعادلانه» شورای حقوق بشر ملل متحد علیه اسرائیل را رفع کند، از جمله تغییراتی است که آمریکا می‌خواهد شاهد رخ دادن آن در این شورا باشد.
وی همچنین توضیح داد: «شورای حقوق بشر سازمان ملل، کانال مهمی است برای نشان دادن نقض حقوق‌های انسانی در هر جایی که رخ می‌دهند، و آمریکا دوباره به آن بازمی‌گردد».