خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیواره ساحلی کشکان یکی از بزرگترین پروژه‌های کشور محسوب می‌شود

ایسنا | اقتصادی، استان‌ها | دوشنبه، 20 بهمن 1399 - 19:33
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: دیواره ساحلی کشکان یکی از بزرگترین پروژه‌های کشور محسوب می‌شود.
ديواره،ساحلي،كشور،فاز،رودخانه

ایسنا/لرستان رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: دیواره ساحلی کشکان یکی از بزرگترین پروژه‌های کشور محسوب می‌شود.
علیرضا تابش امروز بیستم بهمن ماه در مراسم افتتاح فاز یک دیواره ساحلی شهرستان پلدختر اظهار کرد: امروز احداث ۱۳ هزار و ۵۰۰ واحد و تعمیرات ۲۰ هزار واحد به پایان رسیده که با تامین اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور این مهم عملیاتی شده است.
وی اضافه کرد: تاکنون ۱۹۵ روستای تخریبی لرستان نوسازی و مقاوم‌سازی و بسترهای لازم تحکیم شده است.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: بین۱۷۰۰ تا ۱۸۰۰ میلیارد تومان تاکنون تامین اعتبار شده است.
وی درباره دیواره ساحلی رودخانه کشکان افزود: این دیواره ساحلی یکی از بزرگترین پروژه‌های کشور محسوب می‌شود و کسی جرات ندارد در این رودخانه سرکش بیاید و چنین عملیات اجرایی را در دو طرف رودخانه انجام دهد و مسئولیت آن را بپذیرد.
تابش افزود: خوشبختانه باهمت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی این پروژه به بهره‌برداری رسید و عمده آن همین فاز اول به طول ۱۳۰۰متر است و فاز دوم آن که مطالبه مردم بود توسط نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور کلنگ زنی شد.
انتهای پیام