خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پنج هزار و ۵۳۰ نفر در خراسان جنوبی مشمول دریافت بیمه بیکاری شدند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 20 بهمن 1399 - 16:25
بیرجند-مدیرکل تأمین اجتماعی خراسان‌جنوبی گفت: بعد از شیوع کرونا ۶ هزار و ۲۲۹ نفر از استان در سامانه بیمه بیکاری ثبت نام کردند که پنج هزار و ۵۳۰ نفر مشمول دریافت بیمه بیکاری شدند.
بيمه،تأمين،اجتماعي،مستمري،محمدي،دريافت،تومان،غيرحضوري

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا محمدی ظهر دوشنبه در نشست خبری اظهار کرد: در خراسان‌جنوبی تعداد ۱۲۱ هزار و ۸۵۶ بیمه شده اصلی و بیش از ۲۵ هزار مستمری بگیر تأمین اجتماعی داریم.
مدیرکل تأمین اجتماعی خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه مجموع بیمه‌شدگان اصلی و مستمری بگیران و افراد تبعه شان در خراسان‌جنوبی ۳۸۵ هزار و ۹۴۶ نفر می‌شود، بیان‌کرد: در مجموع حدود ۵۰ درصد جمعیت استان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند.
محمدی ادامه‌داد: با شیوع بیماری کرونا بسیاری از کارگران واحدهای مختلف بیکار شدند که حدود ۶ هزار و ۲۲۹ نفر آنان در سامانه بیمه بیکاری ثبت نام کردند که در نهایت پنج هزار و ۵۳۰ نفر مشمول دریافت بیمه بیکاری شدند.
وی با اشاره به طرح ۳۰۷۰ در سازمان تأمین اجتماعی گفت: براساس این طرح ۳۰ خدمت تأمین اجتماعی در راستای کاهش مراجعات بیمه شدگان و مستمری بگیران به شعب و کاهش ۷۰ میلیون بار مراجعه به صورت غیرحضوری انجام می‌شود.
مدیرکل تأمین اجتماعی خراسان‌جنوبی اظهار کرد: پرداخت هدیه ازدواج، استعلام وضعیت دریافت مستمری، دریافت برخط بیمه اختیاری، دریافت غیرحضوری اعتراض کارفرما و … از جمله خدمات تأمین اجتماعی است که با اجرای طرح به صورت غیرحضوری ارائه می‌شود.
محمدی بیان‌کرد: یکی از برنامه‌های بسیار مهم سازمان تأمین اجتماعی حذف دفترچه‌های بیمه از اول اسفند ماه است و از این تاریخ به بعد بیمه شدگان می‌توانند با ارائه کارت ملی، شناسنامه و یا جلد دفترچه بیمه از خدمات پزشکی و درمانی بهره‌مند شوند.
وی ادامه‌داد: نوزادان تازه متولد شده نیز تا یک ماهگی می‌توانند با استفاده از کد ملی مادر از خدمات پزشکی استفاده کنند.
مدیرکل تأمین اجتماعی خراسان‌جنوبی گفت: از ابتدای شیوع کرونا تا تاریخ سی ام دی ماه سال جاری ما پنج هزار و ۵۰۰ خدمت را به صورت غیر حضوری به شهروندان ارائه کرده‌ایم.
محمدی اظهار کرد: ما ماهیانه در راستای تعهدات بلند مدت ۴۸ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان، برای تعهدات کوتاه مدت چهار میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان و در راستای بیمه بیکاری دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان پرداخت می‌کنیم.
وی یادآور شد: در مجموع برای تعهدات خود در ماه حدود ۵۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان پرداخت می‌کنیم.