خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برخورد با تعطیلی خودسرانه نانوایی‌های گیلان

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 20 بهمن 1399 - 15:37
رئیس سازمان صمت گیلان گفت: با تعطیلی خودسرانه نانوایی ها برخورد و سهمیه آنان کسر می شود.
نان،گيلان،نانوايان،رعايت،كيفيت،خودسرانه،نانوايي،آرد،اتحاديه، ...

ایسنا/گیلان رئیس سازمان صمت گیلان گفت: با تعطیلی خودسرانه نانوایی ها برخورد و سهمیه آنان کسر می شود.
فرهاد دلق‌پوش در کارگروه شورای آرد و نان استان گیلان با رعایت الزامات کیفی و بهداشتی پختن آن تاکید کرد و گفت: قصور در کیفیت نان که قوت غالب مردم است به هیچ بهانه‌ای پذیرفته نیست.
وی روسای اتحادیه آرد و نان را بر نظارت دقیق و مستمر وضعیت نانوایان مردم دانست و افزود: به مشکلات و زحمات متعدد پخت نان و نانوایان واقع هستیم ولی باید رعایت امانتداری به درستی انجام شود و در این مورد با هیچ واحدی تعارف نداریم.
رئیس سازمان صمت گیلان با اشاره به سفر قریب الوقوع مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی کشور به گیلان در هفته آتی افزود: برخی اقدامات به پشتیبانی ملی از حوزه آرد و نان بر می‌شود که لازم است در جهت بهبود وضعیت با ارائه دلایل مشخص در حضور این مقام کشوری پیگیری، رفع و رجوع شود.
کیفیت فعلی نان باید به حد مطلوب برسد
دلق پوش تاکید کرد: انتظار این است که کیفیت فعلی نان به حد مطلوب برسد و اغلب نان‌هایی که پخته می‌شود فقط در کنار تنور نانوایی به صورت داغ قابلیت مصرف دارد و این اصلاً شایسته یک استان گردشگرپذیر و توریستی نیست.
وی نظارت بر عمل آوری خمیر و رعایت نظافت، موازین بهداشتی و جلوگیری از تعطیلات خودسرانه نانوایان را جزو وظایف لاینفک اتحادیه های مربوطه برشمرد و تصریح کرد: اگر در این خصوص اهمال کاری مشاهده شود با روسای اتحادیه ها از طریق کمیسیون نظارت به شدت برخورد خواهد شد.
رئیس سازمان صمت گیلان تصریح کرد: دوگانه سوز کردن و چندگانه کردن سوخت نانوایان با توجه به قطع مکرر گاز و برق در استان در اولویت است و در این راستا مصوب شده است که بانک سپه با پرداخت تسهیلات، زمینه حمایت از این برنامه پدافند غیرعامل را به عنوان یک تکلیف سرعت دهد.
وی خاطرنشان کرد: پس از این به افراد فاقد پروانه کسب هیچ خدماتی ارائه نخواهد شد و سهمیه‌های این واحدها قطع و نانوایانی که کیفیت را رعایت نمی‌کنند و خودسرانه اقدام به تعطیلی در برخی از روزها می‌کنند نیز سهمیه آنها کسر خواهد شد.
وی افزود: در گیلان ۱۳۰۰ واحد نانوایی با پروانه بهره‌برداری در حال فعالیت هستند که ۲۸۰ واحد آن دوگانه سوز هستند.
انتهای پیام