خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

به صدا درآمدن زنگ خطر جنگل‌های زاگرس/کشف ۲۰۰تن چوب و ۲تن ذغال قاچاق در بویراحمد

ایسنا | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | دوشنبه، 20 بهمن 1399 - 14:43
رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان بویراحمد از کشف و ضبط ۲۰۰ تن چوب و ۲ تن ذغال قاچاق در این شهرستان خبر داد.
شهرستان،بويراحمد،هكتار،منابع،طبيعي،ذغال،چوب،قاچاق،اداره

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان بویراحمد از کشف و ضبط ۲۰۰ تن چوب و ۲ تن ذغال قاچاق در این شهرستان خبر داد.
«عباس حسن زاده» در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: از ابتدای سالجاری تاکنون ۷۳ هکتار از راضی ملی در راستای تبصره یک ماده ۵۵ (اراضی که در آنها درخت یک تا سه ساله کاشت بود) در سطح شهرستان رفع تصرف شد.
وی اظهارکرد: علاوه براین ۳۳.۳ هکتار طی این مدت قلع و قمع و رفع تصرف از راضی منابع ملی داشته ایم که تا پایان امسال این میزان به حدود ۵۰ هکتار خواهد رسید.
رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان بویراحمد خاطرنشان کرد: طی سال جاری در ورودی و خروجی شهر یاسوج از سمت شیراز و اصفهان ۲۰۰تن چوب جنگلی بلوط کشف و ضبط شده است.
حسن زاده تصریح کرد: همچنین طی این مدت ۲ تن ذغال قاچاق از متخلفان و قاچاقچیان کشف شد.
وی ادامه داد: طی امسال با افزایش قاچاق چوب جنگلی بلوط و ذغال مواجه شده ایم که این مساله زنگ خطری برای جنگل‌های زاگرس است.
رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان بویراحمد عنوان کرد: البته اقداماتی در این زمینه جهت پیشگیری و کاهش این مساله انجام شده که تاثیرگذار خواهد بود بعنوان مثال جریمه هر کیلوگرم چوب قاچاق از ۱۵ هزار تومان به ۱۵۰ هزار تومان و هر کیلوگرم ذغال از ۱۵ هزار تومان به ۳۰۰ هزار تومان افزایش یافت.
حسن زاده تاکید کرد: با توجه به اینکه افزایش زمین خواری و کوه خواری در سطح شهرستان بویراحمد هستیم در این زمینه نیاز به فرهنگ سازی داریم که از دستگاه‌های فرهنگی، رسانه ها و صدا و سیما انتظار همکاری بیش از پیش داریم.
وی اظهارکرد: مساحت شهرستان بویراحمد ۳۹۵ هکتار است که از این میزان ۲۶۰هزار و ۷۰۰ هکتار جنگل، ۷۰ هزار هکتار مرتع و مابقی زراعی و مسکونی است.
رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان بویراحمد گفت: ۲۰۰هکتار بانکت بندی عرصه های منابع طبیعی در مناطق "تنگ تامرادی" و "موگر" این شهرستان جهت جلوگیری از فرسایش خاک و هدر رفت آب در اراضی شیب دار جنگلی انجام شده است.
انتهای پیام