برگزاری کنفرانس بینالمللی مکتب شهید سلیمانی و تمدن نوین اسلامی
دومین کنفرانس بینالمللی مکتب شهید سلیمانی و تمدن نوین اسلامی ۲۶ و ۲۷ بهمن ماه برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست خبری دومین کنفرانس بینالمللی مکتب شهید سلیمانی و تمدن نوین اسلامی با حضور داوود عامری رئیس انجمن رهپویان فرهنگی ایرانیان برگزار شد.
داوود عامری رئیس انجمن رهپویان فرهنگی ایرانیان در این نشست بر اهمیت و ضرورت شناخت، تبیین، ترویج و گسترش گزارههای اثرگذار از مکتب شهید سلیمانی در جهان معاصر به ویژه نقش ایشان در توسعه امنیت، عدالت، صلح در منطقه و جهان تاکید نموده و بر رسالت نخبگان در حوزههای مختلف علمی و دانشگاهی کشور، منطقه و جهان در تولید ادبیات مفهومی و گفتمان سازی از این مکتب در سطح بین الملل تأکید کرد.
وی افزود: علی رغم اذعان و پذیرش جهانی نسبت به اقدامات سازنده شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در مقابله با تروریسم، وحدت اسلامی، ساخت امنیت و صلح در منطقه و جهان هنوز گروهی از دشمنان و بدخواهان که منافع خود را در دشمنی ملتهای مسلمان و تفرقه بین آنان میدانند بر آن هستند تا دستاوردهای جهانی و اقدامات شایسته این شهید بزرگوار در استقرار صلح و امنیت در منطقه را مخدوش و یا کمرنگ نشان دهند.
عامری در ادامه سخنانش گفت: آزادیخواهان جهان وظیفه دارند به ابعاد عملکردی و ویژگیهای شخصیتی شهید سلیمانی پرداخته و نقش ایشان را در سلسله تحولات بشردوستانه و تأثیرات حاصله را برای جهانیان و همچنین سازمانها، دستگاههای علمی فرهنگی، سیاسی و فعالان حوزه فرهنگ و رسانه ترسیم کنند.
وی افزود: در این کنفرانس بیش از چهل گفتار و دیدگاه نخبگان خارجی و داخلی در چهار پنل تخصصی روزهای ۲۶ و ۲۷ بهمن ماه برای علاقه مندان و محققان به صورت مجازی در کانالهای اعلام شده و شبکههای مجازی پخش خواهد شد.
وی همچنین عنوان کرد: این آغاز یک کار بزرگ توسط ائتلاف نخبگان برای تبیین مکتب قهرمان امت اسلامی است و دبیرخانه این کنفرانس در نظر دارد با ادامه فعالیت خود با همکاری نزدیک و مستمر با مراکز علمی، دانشگاهی و نخبگی نسبت به جمعآوری مقالات علمی و انتشار آن به زبانهای مختلف در پایگاههای علمی و فرهنگی در سطح منطقه و حوزه بینالملل اقدام نماید.
عامری افزود: تبیین، ترویج و گسترش گزارههای اثر گذار مکتب شهید سلیمانی به صورت علمی و فرهنگی میتواند به شکلگیری عدالت امنیت و صلح جهانی مبتنی بر آموزههای بشردوستانه اسلام و تعامل با نخبگان در سطح بین الملل منجر شود.
وی از همه اندیشمندان و دستگاههای علمی، فرهنگی و دانشگاهی که در انجام این مهم دبیر خانه کنفرانس را یاری کردند تشکر و اعلام کرد: این مسیر با هم افزایی ائتلاف نخبگان و دستگاههای علمی و فرهنگی ادامه پیدا خواهد کرد