خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محیط زیست گامی برای احیای باتلاق گاوخونی برنمی‌دارد

فارس | سیاسی | یکشنبه، 19 بهمن 1399 - 13:19
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور گفت: متأسفانه در حال حاضر شاهد خشک شدن باتلاق گاوخونی هستیم که زیست‌بوم منطقه را با خطر جدی مواجه کرده است. چرا سازمان محیط زیست هیچ گامی برای احیای باتلاق گاوخونی برنمی‌دارد؟
آب،كشور،گاوخوني،جوكار،باتلاق،حوزه،شوراي،مجلس،دولت

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، محمدصالح جوکار رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه، 19 بهمن) مجلس شورای اسلامی با اشاره به معضلات کمبود آب در برخی استان‌های فلات مرکزی کشور اظهار داشت: مشکلات امروز حوزه آب به دلیل بی‌برنامگی دولت در حوزه آب و عدم اجرای تعهدات در استان‌های مختلف است.
وی با بیان اینکه بی‌عملی دولت موجب شده که بین مردم استان‌های مختلف شکاف ایجاد شود، افزود: اختلافات امروز به دلیل عدم مدیریت دولت در حوزه آب است.
نماینده یزد در مجلس تصریح کرد: در سایه خشکسالی نیاز است که برای تأمین آب استان‌های مرکزی کشور تأمین اعتبار صورت گیرد؛ باید به این مطالبه مهم مردم پاسخ داد تا خسارات، صدمات و لطمات احتمالی به حداقل برسد؛ آب یک مسئله مهم و حیاتی به شمار می‌رود و انفال است که متعلق به همه مردم بوده و ما نمی‌توانیم آب را فقط به یک قسمت خاص از کشور اختصاص دهیم.
جوکار اظهار داشت: هیچ کوچه‌ای از این کشور نباید بی‌آب بماند و حقابه همه مردم باید پرداخت شود.
متأسفانه در حال حاضر شاهد خشک شدن باتلاق گاوخونی هستیم که زیست‌بوم منطقه را با خطر جدی مواجه کرده است.
چرا سازمان محیط زیست هیچ گامی برای احیای باتلاق گاوخونی برنمی‌دارد؟
جوکار تصریح کرد: همان طور که با برنامه‌ریزی دریاچه ارومیه احیا شد، برای باتلاق گاوخونی نیز بایستی اعتبارات جدی در نظر گرفته شود و نسبت به احیای آن اقدام کرد.
اینکه پشت میز بنشینیم و مسائل را از پشت میز هدایت کنیم چیزی عاید مردم نخواهد شد.
وی در پایان افزود: این مطالبه متوجه شخص رئیس جمهور است و وی باید با جدیت موضوع مذکور را پیگیری کند.
وزیر کشور و شورای امنیت ملی باید نسبت به این موضوع حساسیت داشته باشند.
انتهای پیام/