خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

میانگین مصرف اینترنت در کردستان ۲۲گیگ است

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 19 بهمن 1399 - 10:33
مدیرکل مخابرات استان کردستان میانگین مصرف اینترنت را در استان ۲۲گیگ ذکر و اعلام کرد: ۲۸۴ تکنولوژی از ابتدای سال تا کنون ارتقا یافته که از این تعداد ۱۴۷سایت روستایی و جاده ایی است.
استان،حوزه،اينترنت،افزايش،مخابرات،كردستان،رسانه،گيگ،كرونا،ظرفيت

ایسنا/کردستان مدیرکل مخابرات استان کردستان میانگین مصرف اینترنت را در استان ۲۲گیگ ذکر و اعلام کرد: ۲۸۴ تکنولوژی از ابتدای سال تا کنون ارتقا یافته که از این تعداد ۱۴۷سایت روستایی و جاده ایی است.
آزاد حکمت امروز یکشنبه در نشست با اصحاب رسانه استان اظهار کرد: نشست با اصحاب رسانه برای ما بسیار مهم و تاثیرگذار بوده و اتفاق دو جانبه بین رسانه و حوزه های خدمات رسان همیشه تاثیرگذار است چرا که رسانه ما را از شدت نیاز مخاطبان آگاه می کند.
وی بیان کرد: تغییرات و نوسانات زیادی در عصر کرونا در بخش های مختلف به وجود آمد، اما حوزه مخابرات بیشتر تحت تاثیر قرار گرفت چرا که زندگی مردم وابستگی زیادی به بسترهای مخابراتی و ارتباطی دارد و این امر مطالبات مردمی و رسانه ای را از این حوزه بیشتر کرد.
مدیرکل مخابرات استان کردستان با اشاره به تشکیل یک تیم راهبردی برای مقابله با کرونا در مخابرات استان کردستان عنوان کرد: با افزایش مصرف اینترنت توأم با شیوع کرونا، وضعیت دیتا تحت فشار قرار گرفت و بر همین اساس افزایش ظرفیت پهنای باند در اوایل سال در دستور کار قرار گرفت.
وی با بیان اینکه افزایش استفاده از اینترنت در استان در اوایل شیوع کرونا مشکات مقطعی ایجاد کرد که خوشبختانه با تلاش مخابرات استان رفع شد عنوان کرد: در این راستا ظرفیت سالانه اینترنت در کردستان تا ۵۰درصد افزایش یافت و ipni شبکه برای فعالیتهای مختصری که مردم با آن سروکار دارند راه اندازی شد.
حکمت از افزایش ظرفیت اینترنت ادارات و سازمان ها تا ۶/۵برابر خبر داد و گفت: همچنین ظرفیت پهنای باند اینترنت استان از ۲۰گیگ به ۳۰گیگ افزایش یافته است و تا ۱۰گیگ دیگر هم می تواند افزایش یابد.
وی میانگین مصرف اینترنت را در استان ۲۲گیگ ذکر و اعلام کرد: ۲۸۴ تکنولوژی از ابتدای سال تا کنون ارتقا یافته و این با وجود محدودیت ها آمار قابل قبولی بوده و از این تعداد ۱۴۷سایت روستایی و جاده ایی است.
حکمت با بیان اینکه در حوزه دیتا در نقاط شهری هم خدمات موثری برای ارتقا صورت گرفته است افزود: کردستان در حوزه سرمایه گذاری در بخش فیبرنوری به عنوان یک تکنولوژی جدید در کشور پیشتاز بوده و این امر بسیار مؤثر و مهم است که باید مورد تأیید مردم و رسانه باشد.
به گفته وی تهیه زیرساخت های حوزه فیبر نوری بسیار سخت و هزینه بر است و در این زمینه در استان استفاده از کابل های مسی برای توسعه نقاط جدید در حوزه فیبر نوری حذف شده است.
مدیرکل مخابرات استان کردستان خاطرنشان کرد: میزان پیش روی استان در حوزه اف تی تی اچ چهار برابر استان های مجاور است.
ادامه دارد...