خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکسن شرکت آسترازنکا بر سویه آفریقای جنوبی کووید

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 19 بهمن 1399 - 09:19
سخنگوی شرکت آسترازنکا اعلام کرد قادر به تایید کارآمدی این واکسن در برابر صورت شدید بیماری کرونا ناشی از سویه آفریقای جنوبی کووید-۱۹ و بستری ناشی از آن نیستند.
آفريقاي،جنوبي،كرونا،ويروس،مقدماتي

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، آسترازنکا شنبه اعلام کرد که بر اساس نتایج مقدماتی یک مطالعه، واکسن کووید-۱۹ این شرکت به نظر می‌رسد روی سویه آفریقای جنوبی ویروس کرونا چندان اثربخش نیست.
این فایننشال تایمز بود که پیش‌تر داده‌های مقدماتی این مطالعه را که از سوی دانشگاه ویتواترزراند Witwatersrand آفریقای جنوبی و دانشگاه آکسفورد، انجام شده است، منتشر کرد.
در حال حاضر سه سویه از ویروس کرونا، دانشمندان و کارشناسان بهداشتی را نگران کرده است، سویه‌های موسوم به انگلیسی، آفریقای جنوبی و برزیلی که به نظر می‌رسد راحت‌تر از بقیه انتقال می‌یابند.
سخنگوی آسترازنکا گفت قادر به تایید کارآمدی این واکسن در برابر صورت شدید این بیماری و بستری ناشی از آن نیستند، زیرا افراد مشارکت کننده عمدتا جوان و سالم بودند.
سخنگوی آسترازنکا اعلام کرد در این آزمایش که در مرحله اول و دوم است، نتایج مقدماتی اثربخشی محدودی بر ضد نشانه‌های خفیف تا متوسط ناشی از ویروس کرونا آفریقای جنوبی نشان می‌دهد.
انتهای پیام/