خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ساخت۲۳۰ هزار کیلومتر راه آسفالت در کشور/ نخستین دشت تامین سرمایه از بورس در آزادراه حرم تا حرم

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 18 بهمن 1399 - 23:19
اسلامی با اشاره به اینکه توسعه راه‌ها دسترسی به سایر مولفه‌های توسعه را آسان‌تر می‌کند، گفت: هم اکنون۲۳۰ هزار کیلومتر راه آسفالت در کشور داریم.
شهرسازي،پروژه،آزاد،بازار،سرمايه

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در برنامه تیتر امشب شبکه خبر در خصوص دستاوردهای حوزه راه و مسکن بعد از انقلاب اسلامی تصریح کرد: به لحاظ سرانه برخورداری از راه آسفالت، جزو کشورهای اول منطقه هستیم هم برای نقاط پرتراکم جمعیت و هم نقاط کم جمعیت فرصت زیرساخت های حمل و نقل فراهم شده است.
او ادامه داد: هم اکنون در کشور بیش از ۲۳۰ هزار کیلومتر راه در کشور ساخته شده است.
یکی از مهمترین پروژه های حوزه راه، آزاد راه "غدیر" (آزاد راه جنوبی تهران - البرز) با طول ۱۶۰ کیلومتر است که بزودی افتتاح می‌شود.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تامین مالی پروژه های راه گفت: با سازمان برنامه و بودجه و وزارت اقتصاد و بازار سرمایه تفاهماتی درباره تامین مالی پروژه ها از بازار سرمایه داشتیم که نخستین دشت ما از بازار سرمایه افتتاح آزاد راه حرم تا حرم بود.
در حال تکمیل...