مرکز آموزشی پژوهشی و اطلاع رسانی تالاب پریشان راه اندازی شد
شیراز - مدیرکل محیط زیست استان فارس از راه اندازی مرکز آموزشی پژوهشی و اطلاع رسانی تالاب پریشان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید ظهرابی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران گفت: با راه اندازی این مرکز فرصتی است که با کمک سازمانهای زمینه مشارکت مردم در احیا مجدد تالاب پریشان فراهم کنند.
وی افزود: برای اجرای طرح انتقال آب ازسد نرگسی به تالاب پریشان تفاهم نامهای بین اداره کل محیط زیست استان فارس و آب منطقهای فارس امضا خواهد شد که پنجاه در صد از هزینه انتقال آب از سد نرگسی به تالاب پریشان اداره کل محیط زیست استان فارس و ۵۰ در صد هم آب منطقهای پرداخت خواهد کرد.
مدیرکل محیط زیست فارس تصریح کرد: با اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی اجرای این طرح انتقال آب ۵۰ در صد اعتبار سهم اداره محیط زیست از منابع ملی و صندوق ملی محیط زیست تأمین اعتبار خواهد شد.
ظهرابی با اشاره به نقش کشاورزان حاشیه پریشان در احیا تالاب افزود: احیا تالاب پریشان با انتقال آب ممکن نخواهد بود مگر اینکه در استفاده از آب کشاورزی حوزه تالاب اصلاحاتی انجام گیرد