خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمبود دارو در مناطق سیل‌زده نداریم

ایسنا | برگزیده، اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 08 فروردین 1398 - 09:40
وزیر بهداشت از استقرار ۷۰ اکیپ بهداشت محیط در مناطق سیل زده خبر داد.
درماني،مركز،اكيپ،سيار،سيل

وزیر بهداشت از استقرار ۷۰ اکیپ بهداشت محیط در مناطق سیل زده خبر داد.
به گزارش ایسنا، دکتر نمکی در حاشیه جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان گلستان که با حضور رییس جمهور برگزار شد، گفت: در حال حاضر در مناطق سیل زده، ۹ مرکز ثابت و ۱۶ مرکز سیار بهداشتی درمانی در حال ارائه خدمات درمانی هستند و این مراکز در هفته گذشته سه مرکز ثابت و ۱۲ مرکز سیار بوده است.
وی با اشاره به افزایش تعداد اکیپ‌های بهداشت محیط به ۷۰ اکیپ، گفت: همچنین سه تیم تخصصی و فوق تخصصی آماده خدمت رسانی به مردم هستند.
براساس گزارش وبدا، وی در پایان گفت: مشکلی در رابطه با کمبود دارو و ارائه خدمات درمانی نداریم و حتی اکیپ های سیار با قایق در حال ارائه خدمات درمانی و بررسی نیازهای درمانی در مناطق مختلف سیل زده هستند.
انتهای پیام