تقاطع ارکان بجنورد جزء نقاط پرحادثه اعلام شده در کشور بود
معاون راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی گفت: طی چند روز گذشته یک سری از اقدامات فنی در محل تقاطع جاده ارکان انجام شده بود که این امر موجب بروز نارضایتی رانندگان شده است.
ایسنا/خراسان شمالی معاون راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی گفت: طی چند روز گذشته یک سری از اقدامات فنی در محل تقاطع جاده ارکان انجام شده بود که این امر موجب بروز نارضایتی رانندگان شده است.
محمد مشتری در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: با اقدامات انجام شده رانندگان به هنگام برگشت از تخته ارکان نمی توانند از محل تقاطع ارکان عبور کنند و اقدام انجام شده باید از محل دوربرگردان بش قارداش دور زده و مسیر برگشت خود به داخل شهر بجنورد را از این طریق انجام دهند.
وی افزود: مسافران و کارکنان اداراتی که در تخته ارکان مشغول به کار هستند، معتقد هستند که مسیر آن ها طولانی شده است.
مشتری خاطرنشان کرد: ۲۵۱ نقطه پرحادثه توسط ناجا در کشور معرفی شده که از ۲۵۱ نقطه ۹ نقطه در خراسان شمالی بوده که یکی از آن ها تقاطع ارکان بوده است.
وی ادامه داد: از ۹ نقطه مذکور هفت نقطه در گذشته رفع شده بود، دو نقطه باقی مانده بود که نقطه پرحادثه رباط قره بیل رفع و تقاطع ارکان نیز طی چند روز گذشته مرتفع شده است.
این مقام مسئول در پاسخ به این سوال که با اقدام انجام شده مسیر مسافران طولانی شده است، تصریح کرد: با تکمیل پروژه پل غیرهم سطح که توسط اداره کل راه و شهرسازی در حال اجرا است، این مشکل مرتفع خواهد شد.
وی توضیح داد: در مجموع ۹۶ نقطه پرحادثه در خراسان شمالی وجود داشت که ۳۹ نقطه رفع شده است و ۵۰ نقطه نیز تا پایان سال مالی جاری به اتمام می رسد.
به گفته مشتری مابقی نقاط باقی مانده نیز با اعتبارات سال مالی آینده به پایان می رسد.
انتهای پیام