سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهرک‌های صنعتی تقاضا محور قزوین توسعه می یابد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 08 فروردین 1398 - 09:05
قزوین- مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین گفت: اولویت اصلی در سال رونق تولید؛ توسعه شهرک‌های صنعتی تقاضا محور استان است.
صنعتي،سرمايه،توسعه،رونق،داخلي،خارجي،توليد،شركت،نواحي،شهرك،توليدي

حمیدرضا خانپور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در سال رونق تولید توسعه شهرک‌های صنعتی تقاضا محور موجود، ساماندهی زیر ساختها، جذب حداکثری سرمایه گذار داخلی و خارجی و حفظ وضع موجود صنایع کوچک فعال از اولویت‌های کاری مهم شرکت است.
وی افزود: رشد بیش از دو برابری واگذاری زمین به متقاضیان ساخت واحدهای تولیدی، صنعتی و خدماتی در شهرک‌های صنعتی در سال گذشته نسبت به سال ۱۳۹۶، نشان از رونق تولید و اشتیاق بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در استان صنعتی قزوین است.
خانپور تصریح کرد: با توجه به استقبال بی‌سابقه سرمایه‌گذاران از شهرک‌های صنعتی تقاضا محور توسعه این شهرک‌ها در دستور کار قرار دارد بطور مثال در ابتدای امسال طرح توسعه شهرک صنعتی کاسپین با اجرای طراحی و آماده سازی به میزان ۷۰ هکتار کار واگذاری اراضی به متقاضیان سرمایه گذاری آغاز خواهد شد.
و در آینده نزدیک ۳۰۰ هکتار طرح توسعه دیگر به این مجموعه اضافه خواهد شد که این شهرک صنعتی برتر کشور به شهرک ۱۰۰۰ هکتاری در تبدیل می‌شود.
مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان از حمایتهای بیشتر این شرکت از حضور واحدهای تولیدی در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی در سالجاری با هدف حمایت از کالای ایرانی، کمک به رونق تولید، بویژه در بخش صنایع کوچک و متوسط و انتقال تجارب بین تولیدکنندگان و همچنین شناسایی بازارهای داخلی و خارجی خبر داد و اضافه کرد: در سال گذشته، ۱۸۱ واحد تولیدی در ۳۷ نمایشگاه داخلی و خارجی اعزام شده که به شرکت کنندگان یارانه‌های حمایتی پرداخت شده است.
خانپور همچنین توسعه و تکمیل زیرساختها و پروژ های زیربنایی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی را از اولویتهای دیگر عنوان کرد و اظهار داشت: در سال گذشته بیش از ۳۰ پروژه عمرانی زیربنایی با اعتباری بالغ بر ۲۸۵ میلیارد ریال در تعدادی از شهرک‌ها و نواحی صنعتی تابعه استان با پیشرفت صد درصدی و مابقی با پیشرفت بالای ۵۰ درصد در حال اجرا می‌باشد که طبق برنامه عملیاتی در سالجاری بیش از ۴۰ پروژه با سرمایه گذاری ۳۰۰ میلیارد ریال اجرا خواهد شد.
وی در پایان از سرمایه گذاران عزیز کشور درخواست کرد تا با بازدید میدانی از شهرک‌ها و نواحی صنعتی و زیر ساخت‌های مناسب سرمایه گذاری با اشتیاق به سمت رونق تولید کشور بشتابند.