خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

30 ساعت بی خبری از تیم صعود به قله کِی 2/ دو هلی‌کوپتر برای جستجو اعزام شدند+عکس

فارس | برگزیده، ورزشی | شنبه، 18 بهمن 1399 - 11:42
30 ساعت است که از تیم سه نفره کوهنوردانی که برای رسیدن به قله کِی 2 فعالیت می‌کنند، خبری نیست.
تيم،قله،كوهنوردان،صعود،خبري،پاكستان،نپالي

30 ساعت است که از تیم سه نفره کوهنوردانی که برای رسیدن به قله کِی 2 فعالیت می‌کنند، خبری نیست.
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم سه نفره‌ کوهنوردان لهستان، پرو و پاکستان که برای صعود زمستانی به قله کی 2 تلاش می‌کنند، در حال حاضر وضعیت‌شان مشخص نیست و حدود 30 ساعت است که خبری از آنها وجود ندارد.
آخرین پیام آنها بامداد روز گذشته بود که جان اسنوری کوهنورد مشهور لهستانی در صفحه شخصی خودش نوشت که ساجد سدپارا یکی از اعضای تیم به دلیل مشکلی که در رگلاتور اکسیژن وی پیش آمده به کمپ 3 بازگشته و پس از آن و تا این لحظه دیگر هیچ خبری از این تیم مخابره نشد.
کوهنوردان نگران شرایط این تیم هستند و بر اساس اعلام چِنگ داوا، از کوهنوردان و شرپاهای نپالی دو هلی کوپتر از سوی ارتش پاکستان برای جستجو به منطقه اعزام شده است.
قله کِی 2 (k2) با ارتفاع ۸۶۱۱ متر در منطقهٔ قره‌قروم در رشته‌ کوه‌های هیمالیا میان مرز کشورهای پاکستان و چین قرار گرفته و دارای فنی‌ترین و سخت‌ترین مسیر صعود در جهان است.
27 دی ماه بود که تیم 10 نفره کوهنوردان نپالی موفق شدند برای نخستین بار در زمستان این قله را صعود کنند.
در همان روز سرگی مینگوته پاکستانی در راه صعود به این قله سقوط کرد و جان خود را از دست داد.
انتهای پیام/ا