خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشیدی کوچی: انقلاب اسلامی ایران را به یک قدرت برتر در دنیا تبدیل کرد

ایسنا | سیاسی | شنبه، 18 بهمن 1399 - 10:13
یک عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها تاکید کرد: بعد از حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری این مردم هستند که بیشترین تاثیر را در تاریخ انقلاب داشته و با تمام کمبودها و نقص ها پای انقلاب خود ماندند.
انقلاب،اسلامي،تاثيرگذارترين،داخلي،قدرت،تاريخ،ادامه،ماندند

یک عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها تاکید کرد: بعد از حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری این مردم هستند که بیشترین تاثیر را در تاریخ انقلاب داشته و با تمام کمبودها و نقص ها پای انقلاب خود ماندند.
جلال رشیدی کوچی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی در طول چهل سال گذشته، بیان کرد: از نظر من مهم ترین دستاوردی که انقلاب اسلامی برای ما داشت این بود که ما از یک برده بله قربان گوی حلقه به گوش رهایی پیدا کردیم و امروز تبدیل به یک قدرتی شدیم که تمام دنیا را تحت تاثیر قرار داده و برای خودمان احترامی را خریدیم که قبل از انقلاب آن را نداشتیم.
وی در ادامه اظهار کرد: امروز جمهوری اسلامی به یک قدرت منطقه ای تبدیل شده است و زیر سلطه هیچ کشور استکباری قرار ندارد.
ان شاءالله بتوانیم این مسیر را با قدرت بیشتری ادامه داده و از سوی دیگر کاستی هایی را که در بخش اقتصادی وجود دارد جبران کنیم.
نماینده مردم مرودشت در مجلس تصریح کرد: من مطمئن هستم با نگاه به داخل و توانمندی های داخلی همان طوری که در بعد نظامی به اقتدار رسیدیم و در بعد فرهنگی توانستیم فرهنگ خود را به جهان معرفی کنیم، در بعد اقتصادی نیز با نگاه به داخل و تکیه به ظرفیت های داخلی می توانیم به قدرت برسیم و توانمند شویم.
وی در ادامه تاکید کرد: تاثیرگذارترین افراد در طول تاریخ انقلاب در گام نخست حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری هستند اما بعد این دو بزرگوار، این مردم هستند که صاحبان اصلی انقلاب بوده و تاثیرگذارترین افراد همین مردم بودند که همیشه با تمام کمبود و نقص ها پای انقلاب ماندند و حساب انقلاب را از حساب مسئولانی که آنطور که باید و شاید به مردم خدمت نکردند، جدا کردند.
تاثیرگذارترین فرد در طول تاریخ انقلاب اسلامی مردم هستند.
انتهای پیام