خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایران در آستانه تبدیل شدن به یک ابرقدرت است

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 17 بهمن 1399 - 15:33
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی گفت: ایران در آستانه تبدیل شدن به ابر قدرت است.
بانوان،حجاب،بهمن،قريشي،تهمت،اروميه،الاسلام،حجت،جمعه

ایسنا/آذربایجان غربی نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی گفت: ایران در آستانه تبدیل شدن به ابر قدرت است.
حجت الاسلام سیدمهدی قریشی امروز ۱۷ بهمن در خطبه های نماز جمعه ارومیه با بیان اینکه انقلاب اسلامی، معجزه قرن بود و با به چالش کشاندن شرق و غرب،الگویی برای مبارزان و مقاومت شد،افزود: دشمنان به واسطه قدرت ایران از آن نفرت دارند.
وی با تاکید براینکه ۲۲ بهمن و سالروز پیروزی انقلاب باید هرساله پرشورتر زنده نگه داشته شود،گفت: باید با تدابیر اعلام شده در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کنیم و اقتدار خود را به نمایش بگذاریم.
حجت الاسلام قریشی بااشاره بر اهمیت حفظ حجاب در بانوان خاطر نشان کرد: عده ای حجاب را مانع پیشرفت زنان می‌دانند اما واقعیت این است که حفظ حجاب، بانوان را از خودنمایی‌های بی بند و بار نجات و سبب پیشرفت بانوان می‌شود.
امام جمعه ارومیه ادامه داد: بانوان در خانواده محور هستند و خانواده مقدس ترین و پر برکت ترین مبنا و نهاد است که انسان تربیت می‌کند.
وی با اشاره به اینکه تهمت، بدگویی و بدزبانی کفران نعمت‌های الهی است، افزود: تهمت و افترا به مومن یکی از گناهان کبیره بوده و نباید در بین مردم و فضای مجازی و رسانه وجود داشته باشد و هرکسی به مومنان بهتان بگوید باید در
روز قیامت پاسخگو باشد.
انتهای پیام