خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۰۵ بیمار جدید مبتلا به کرونا در اصفهان شناسایی شد / مرگ ۳ نفر

مهر | استان‌ها | جمعه، 17 بهمن 1399 - 14:28
اصفهان – سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از شناسایی ۳۰۵ بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی این دانشگاه خبر داد.
اصفهان،كرونا،مراكز

آرش نجیمی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین وضعیت شیوع کرونا در اصفهان اظهار داشت: طی ۲۴ ساعت اخیر سه هزار و ۵۵ بیمار مشکوک به کرونا در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شناسایی شده است.
وی افزود: از این تعداد ۳۰۵ نفر بیمار قطعی مبتلا به کرونا بوده‌اند که ۹۱ نفر از آنها در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بستری شده‌اند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تعداد بیماران ترخیص شده از مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان طی ۲۴ ساعت اخیر را ۵۹ نفر اعلام کرد و ابراز داشت: همچنان ۴۳۰ بیمار مبتلا به کرونا در این مراکز بستری هستند.
وی ادامه داد: ۷۹ بیمار مبتلا به کرونا در اصفهان در بخش مراقبت‌های ویژه نگهداری می‌شوند.
نجیمی کل موارد فوت شده طی ۲۴ ساعت اخیر در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان را سه نفر اعلام کرد و گفت: تنها تست یک نفر از این بیماران قطعی کرونا بوده است.