خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قیمت نفت جهش کرد/ برنت در آستانه ۶۰ دلار

مهر | اقتصادی | جمعه، 17 بهمن 1399 - 13:47
قیمت نفت در معاملات امروز، جمعه، با خوش‌بینی به بازگشت رشد اقتصادی آمریکا با بسته کمک مالی جدید، جهش کرد و به بالاترین سطح در ۱ سال اخیر رسید.
نفت،قيمت،جهش

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، قیمت نفت در معاملات امروز، جمعه، با خوش‌بینی به بازگشت رشد اقتصادی آمریکا با بسته کمک مالی جدید، جهش کرد و به بالاترین سطح در ۱ سال اخیر رسید.
از سوی دیگر تداوم کاهش تولید اوپک پلاس و افت ذخایر انبارهای نفت آمریکا هم باعث تقویت قیمت‌ها شده است.
تا ساعت ۱۲:۴۸ به وقت تهران، قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام برنت، بنچ‌مارک بین‌المللی قیمت نفت، ۱.۳۱ درصد جهش کرد و به ۵۹.۶۱ دلار رسید.
قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام نیمه‌سنگین تگزاس غرب آمریکا، دابلیوتی‌آی، ۱.۳۵ درصد جهش کرد و به ۵۶.۹۹ دلار رسید.