سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وخامت حال یک فعال زن عربستانی در زندان‌های رژیم آل سعود به‌دلیل شکنجه

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 07 فروردین 1398 - 22:51
یک سازمان فعال در زمینه حقوق بشر از وخامت حال یک فعال زن عربستانی در زندان‌های مخفی رژیم سعودی خبر داد.
سعودي،سازمان،مخفي،بشر،فعال،حقوق

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه اینترنتی العهد، یک سازمان فعال در زمینه حقوق بشر از وخامت حال یک فعال زن عربستانی در زندان‌های مخفی رژیم سعودی خبر داد.
سازمان حقوق بشر «قسط» از وخامت حال «نوف عبدالعزیز»، فعال زندانی سعودی به علت شکنجه در یکی از زندان‌های مخفی آل سعود خبر داد.
این سازمان در صفحه توئیتر خود اعلام کرد: نوف عبدالعزیز هدف ضرب و جرح سختی قرار گرفته است و به همین علت معلوم نیست آیا وی توانسته است در جلسه محاکمه اش شرکت کند یا خیر؟
سازمان قسط خواهان آزادی فوری این زندانی سعودی شد و تاکید کرد: دفاع وی از حقوق بشر اقدامی مشروع و مسالمت جویانه بوده است و نباید مجازات شود.
براساس گزارش‌های اخیر بین المللی، فعالان زن عربستانی در زندان‌های مخفی سعودی زیر نظر سعود القحطانی، مشاور سابق دربار سعودی که از نزدیکان محمد بن سلمان، ولیعهد این رژیم است، تحت شکنجه قرار دارند.
انتهای پیام/